Friss drámáink:
Card image cap

Nyerj mesés téli ajándékot!

lapishun

A 2017. december 4. és 2017. december 31. között 100 pontot összegyűjtők közül kisorsolunk egy Bluetooth-os női kötött sapkát.

A sapka nem csak melegen tart, hanem szórakoztat is, hisz a beépített hangszórók segítségével akár zenét is hallgathatsz rajta, és a vezetékek sem fognak gondot okozni, mert bluetoothon kommunikál a telefonoddal.


A sorsoláson Váncsa Máriának kedvezett a szerencse, gratulálunk ajándékához!Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

 • lapishun
  3 éve
  Az elsődleges funkcióját mindenképp tudod használni... melegíti a fejed :)

  Gondolom először is nem árt feltölteni (szerintem USB-n tölthető). Ha fel van töltve, akkor be kell kapcsolnod. A telefonodon bekapcsolod a BLUETOOTH-t, megjelenik egy lista, ahol a BLUETOOTH-os eszközök megjelennek. Nem tudom, milyen néven jelenik meg a sapka, de előbb-utóbb csak rá találsz :) Kiválasztod. Ekkor elvileg a sapkának meg kell szólalnia, hogy csatlakoztattad a telefonodhoz. Ezután, ha elindítasz zenét, akkor a sapkán fogod hallani, nem a telefonod hangszóróján.

 • mara55
  3 éve
  Megkaptam a bluetooth-os sapkát ! Tetszik, még ismerkedünk egymással ! Nézem hogy mit is kellene tennem vele ? ! :)

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Nagyon szívesen, Mara! :) Park Seo Joon szer.m az egyik legjobb fiatal színész, kezdi egyre több oldalát megmutatni..A tavalyiakban nagyon jó volt, a Fight for My Way-ben és Midnight Runners c.filmben is Kang Haneullal! :) Ezért küldtem a "friss hússal" (bocsánat) a virágot! :)

 • mara55
  3 éve
  Kockás köszönöm szépen és köszönöm a mosolygós "virágos " Pak Szodzsun-t !
  Láttam a She Was Pretty, Hwarang.., Kill Me Heal, sorozatokban ! :)
  Láttam még a Dream High és a Dream High 2 sorozatát is! Ami most szinte megdöbbentett, mert a 2 Dream High sorozatban nem emlékszem a szerepére, ... újra meg kell néznem!
  Biztos hasznát veszem, mert szoktam nordic wolkingozni, legtöbbször egyedül, így nem lesz egyhangú . :)

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Gratulálok a győztesnek! Remélem hasznát veszed! :) És egy kedves fiú, egy jó színész és idén a KBS díjátadóján a Fight for My Way-ért minden lehetségest megnyerő Park Seo Joon még egy kis virággal is kedveskedik neked Mara55. :)

 • mara55
  3 éve
  Köszönöm szépen! Nagyon örülök neki.... !
  Már nem lesz csöndes a gyaloglásom :) !
 • Úristen.. sosem gondoltam volna, hogy kell egy ilyen szerződés szerűség egy szimpla nyereményjátékhoz, amelyben egyszerű emberek vannak (nem nagy cég adja a nyereményt) :o

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Nem is kell mindenhez értened, pláne,ha tudod,hogy ki az, aki ért hozzá. :) Az a lényeg,hogy azt tudod,hogy hivatalosan és hitelesen hogyan működhet egy oldal.

 • lapishun
  3 éve
  Ne hidd, hogy én csináltam. Én a bürokráciához nem értek. De minden nyereményjáték bejelentésköteles és mindegyikhez kell adatkezelési nyilatkozat, szóval muszáj volt.

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Gratulálok! Nagyon profin összeszedtél mindent a szabályzatba.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások