Friss drámáink:
Card image cap

Black – 1. rész után

lapishun

A Black nem árul zsákbamacskát. Már az első jelenetben nyilvánvalóvá teszi, hogy nem könnyű limonádéval lesz dolgunk. Itt bizony lesz vér, lesz halál, lesz dráma.

Az OCN-es krimi sorozatok általában jók, többek közt azért, mert következetesek, a forgatókönyvek jól átgondoltak. Ezt a Blacknél egyelőre nem tudtam megítélni, nagyon az elején járunk még a történetnek, de amit eddig láttam, az nem okozott csalódást.Miután víz alatt képsorokon túl jutunk (hogy én hogy unom ezeket a medencében felvett jeleneteket), egy gyönyörűen fényképezett bűnügyi helyszínt láthatunk, kár hogy belerondít (képletesen és szó szerint is) pár idióta rendőr a képbe. Azaz jön a szokásos: "a rendőrök bénák" bemutatás. Ehh, ezen már inkább nem is morgolódok. Pedig tényleg remek, amolyan Wailing-es jelenet volt.

Ezt a sorozatot a történetéért fogjuk nézni (már, ha fogjuk), a karakterek számomra nem valami érdekesek, hiába próbálták nagyon különlegessé tenni őket.

Értékelés: 6.5/10

Film adatlap

Black

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
krimi/thriller
Vetítés dátuma
2017-10-14
Epizódok száma
16
Egy sötét angyal és egy földi lány szerelme.

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

 • onna
  1 éve
  Bár tele volt vad emlékezésbeli ismétlésekkel és durva jelenetekkel, a forgatókönyvírónak sikerült meglepnie a nézőt a befejező részeknél. Én is Song Seung Heon miatt kezdtem el nézni. Ő hozta magát, mint mindig. A legújabb sorozatára is kíváncsi lennék, a Great show-ra, ahol kampányol. Ő is az a színész, akit minden szerepében látni kell.

 • Lukreciai
  1 éve
  Nemrég láttam. Imádtam. Song Seung-heon-t is!!! Az egyik kedvenc színészem. Gyönyörű egy pasas :D

 • Lukreciai
  1 éve
  Nemrég láttam. Imádtam. Song Seung-heon-t is!!! Az egyik kedvenc színészem. Gyönyörű egy pasas :D

 • Picur
  3 éve
  kedvencem Song Seung Heon nagyon várom köszönöm

 • monami
  3 éve
  A filmet kedvelem, de csak Song Seung Heon miatt, aki egy tökéletes Férfi. ;)

 • Binky
  3 éve
  Egy dolgot javasolnék azoknak, akik még nem látták. Ne ebéd vagy vacsi mellé kezdjétek el! Jól írta Béla, hogy az idióta rendőr belerondít a képbe. Majdnem rosszul lettem... Az első részt én nagyon felvezetésnek éreztem, és ezért kettős érzés van bennem. Nem tudtam eldönteni, hogy jó lesz-e vagy sem. Az 1. rész végi frappáns terminátor szem sem hozta meg a kedvem igazán... Talán a többi rész már jobb lesz.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások