Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Black – 1. rész után

lapishun 3162 megtekintés, 6 hozzászólás
A Black nem árul zsákbamacskát. Már az első jelenetben nyilvánvalóvá teszi, hogy nem könnyű limonádéval lesz dolgunk. Itt bizony lesz vér, lesz halál, lesz dráma.

Az OCN-es krimi sorozatok általában jók, többek közt azért, mert következetesek, a forgatókönyvek jól átgondoltak. Ezt a Blacknél egyelőre nem tudtam megítélni, nagyon az elején járunk még a történetnek, de amit eddig láttam, az nem okozott csalódást.



Miután víz alatt képsorokon túl jutunk (hogy én hogy unom ezeket a medencében felvett jeleneteket), egy gyönyörűen fényképezett bűnügyi helyszínt láthatunk, kár hogy belerondít (képletesen és szó szerint is) pár idióta rendőr a képbe. Azaz jön a szokásos: "a rendőrök bénák" bemutatás. Ehh, ezen már inkább nem is morgolódok. Pedig tényleg remek, amolyan Wailing-es jelenet volt.

Ezt a sorozatot a történetéért fogjuk nézni (már, ha fogjuk), a karakterek számomra nem valami érdekesek, hiába próbálták nagyon különlegessé tenni őket.

Értékelés: 6.5/10
Film adatlap

Black

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
krimi/thriller
Vetítés dátuma
2017-10-14
Epizódok száma
16
Egy sötét angyal és egy földi lány szerelme.

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Shimokita Glory Days
lapishun 1200 megtekintés, 0 hozzászólás A Shimokita Glory Days egy vicces erotikus vígjáték, amelyben egy átlagos japán fiatal kevésbé átlagos hétköznapjaiba nyerünk betekintést.
Suspicious Partner / Love in trouble
lapishun 2888 megtekintés, 1 hozzászólás Suspicious Partner / Love in trouble Nagy bajban vagyok ezzel a drámával. Legszívesebben csupa rosszat írnék róla, de aztán
Momikeshite Fuyu - 1 rész után
lapishun 1124 megtekintés, 0 hozzászólás Nehéz dolgom van a Momikeshite Fuyu-val. Egyrészt, szeretem a japán sorozatokat, hisz sokkal egyedibbek minden szempontból, mint pl. a koreai
The Crowned Clown - 1 rész után
lapishun 2265 megtekintés, 2 hozzászólás Újabb kosztümös sorozat, újabb esély. Újabb esély, amivel Korea bebizonyíthatja számomra, hogy képes olyan történelmi/fantasy sorozatot
Cookie beállítások