Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Go Back Couple – 1. rész után

lapishun 3037 megtekintés, 0 hozzászólás
10 év házasság után elválnak a főszereplők. Mindketten úgy érzik, elpazarolták ifjúságukat, s azt kívánják, bár sose találkoztak volna a másikkal. Ez a kívánságuk teljesül ebben a sorozatban, ugyanis a 18 éves, egyetemista testükben ébrednek a válásuk másnapján és egyfajta időutazás gyanánt újra élhetik ifjú éveiket.

Az alapötlet remek (még ha nem is túl eredeti), a téma, amit felvet is jó: az egymásra nem figyelés, a idegörlő hétköznapokba való belefásulás, mindenkit érintő dolgok. A forgatókönyv is szépen felépített, bár az időben való ugrálás picit zavaró (a jelen, az igazi múlt és az újra-élt múlt hármasából csak az igazi múlt van megkülönböztetve egy Signal-ból ellopott elnyújtott effekttel (amit már akkor is nagyon-nagyon utáltam, nem is értettem, miért így oldották meg)).



A színészek is jók, bár kivételesen a férfi karakter/színész kombót jobban bírom a Jang Na-Ra által játszott nőnél.

De….

Hiába a jó alapötlet, hiába jók a színészek, hiába vannak tényleg vicces jelenetek, valahogy mégsem áll össze egy koherens egésszé a sorozat. Az első epizódban megjelenített 1999 egyszerűen nem túl meggyőző. De nem tudom igazából megmondani, hogy mi zavar… talán a hangulat… vagyis annak hiánya.


Na meg azzal sosem fogok tudni megbírkózni, hogy már megint 40 éves színészek játszanak 18 éves fiatalokat. (Az addig rendben van, hogy a két főszereplő felnőtt fejjel éli át újra fiatal éveiket, így ők maradtak, azok, akik, na de mindenki más egyszerűen borzasztó! Szerintem 25 év alatt SENKI sincs az egyetemista gárdában.) Számomra ez rettentően kiábrándító.

Ettől a hibától függetlenül másért nem tudom bántani a sorozatot, én ugyan nem hiszem, hogy nézője maradok, de ettől még nyugodt szívvel tudom ajánlani bárkinek.

Értékelés: 6.5/10

Film adatlap

Go Back Couple

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
vigjatek
Vetítés dátuma
2017-10-13
Epizódok száma
12
Egy félre siklott házasság után a férj és feleség kap egy újabb esélyt.

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Egy kis játék
varganiki 1236 megtekintés, 2 hozzászólás Sziasztok, gondoltam ha már itt a sorozat vége, akkor csinálnék nektek egy kis játékot. 10+1 kérdés lesz, az utolsónál a kreativitás fogom
My Annoying Brother
lapishun 5436 megtekintés, 4 hozzászólás Ezúttal két nagyágyú filmjének magyar feliratát hozzuk el nektek. A My Annoying Brother egy régimódi dráma, ami két féltestvér által
VIXX-visszatérés: játék az érzékekkel
Brigi 1288 megtekintés, 0 hozzászólás A tavaszi comeback-időszakból a [b]VIXX[/b] sem maradhatott ki: a harmadik koreai stúdióalbumával jelentkező együttes április 17-én a tőle
Legal High - 1. rész után
lapishun 1364 megtekintés, 0 hozzászólás Aki látta a My Golden Life című, röpke 52 részes sorozatot, az biztos szívébe zárta az ikerpár szőke copfos Jisoo-ját és az őt alakító
Cookie beállítások