Friss drámáink:
Card image cap

20th century boy and girl - 1. rész után

lapishun

Már az első percekben sikerült megfognia a sorozatnak. Az évtizedeken való ugrálás remek módja volt a karakterek gyors alapozásának és a szerethetőségük megteremtésének.Az első epizód végére már tiszta képünk lehet a három főszereplő nőről. És minő meglepetés, sikerült valami váratlant húznia az MBC-nek! A főhősnők egyike ugyanis ünnepelt sztár… egy KEDVES sztár. Ez azért meglepő, mert a koreai sorozatokban csak és kizárólag, beképzelt, önagától elszállt sztárocskákat láthatunk, itt meg egy olyan nőt kapunk, aki megőrizte önmagát. Sőt, tovább megyek eme sztár nagy rajongója egy nála sokkalta kisebb színésznek, akit egyszerűen fél megközelíteni, egyszerű fangirlként viselkedik, ha a férfiról van szó. Ritka dolog egy ilyen eredeti karakter… becsüljük meg!A három nőt játszó színésznő nagyon jól teszi a dolgát, tényleg csak dicsérni tudom őket, de attól tartok, Lee Sang-Woo egyszerűen kevés melléjük, még szerencse, hogy ott van Kim Ji-Suk is. Meglátjuk, milyen lesz köztük a kémia.

Muszáj megjegyeznem, hogy hosszas szemdörgölés (és a stáblista átböngészése után) elfogadtam, hogy bizony Kang Mina (igen, az IOI és a Gugudan Kang Minája) is szerepelni fog a sorozatban, ő lesz az egyik nő fiatalkori énje. Nagyon szurkolok neki, hogy jól debütáljon színészként is!

A sorozat egyébként remekül felépített, a forgatókönyv pörgős, egyáltalán nem unalmas, s nem csak a karakterek, a párbeszédek is jól megírtak. Persze túl sok komolyságot nem várhatunk el sorozattól, hisz alapvetően egy romantikus komédiáról van szó, de ez így van rendjén.

Meg kell még említenem, hogy valószínű sok cameora számíthatunk, az első rész is tele volt velük. A fiú bandák szerelmesei valószínű több kedvencük megjelenésére is számíthatnak.

Értékelés:
7/10

Film adatlap

20th Century Boy and Girl

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
romantikus
Vetítés dátuma
2017-10-09
Epizódok száma
32
Három barátnő, egy férfi.

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Binky

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások