Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Strong Woman Do Bong Soon

lapishun 1835 megtekintés, 0 hozzászólás
Elég nagy várakozás övezte a Strong Soman Do Bong Soont. Főleg a férfi szereplők miatt. Három jóképű pasit is kapnak a hölgynézők, akik ráadásul nem csak a külsejükkel tudják megdobogtatni a szívüket, hanem egész jól játszanak.

Én kicsit félve vágtam neki a sorozatnak, hisz már hónapokkal korábban beindult a hype körülötte, de nem bántam meg, hogy belekezdtem, s minden bizonnyal rendszeres néző maradok.


Park Hyung-Sik egy jól menő játékfejlesztő szoftvercég vezérét játssza, akit egy rejtélyes zsaroló tart félelemben.


Ji Soo, egy stréber rendőrtisztet alakít, aki szigorúan tartja magát a szabályokhoz, s minden eszközzel küzd a bűn ellen. Egyben főhősnőnk titkos szerelme is.


A harmadik szépfiú pedig An Woo-Yeon, aki a főhősnőnk orvosnak tanuló öccsét alakítja.

Ízig-vérig vígjátékról van szó, főleg a női közönségnek célozva, így a romantika és a humor dominál némi titokkal megfűszerezve. Sok újdonságot sajnos nem mutat a történet, sőt itt-ott kapkodósra sikerült a forgatókönyv, de még így is az átlag fölé magasodik a jól kitalált (és eljátszott) karakterekkel. Persze lesznek helyzet-komikumok, amiket amolyan koreaiasan eltúlozva tolnak elénk, de ezeket érdemes megrágás nélkül lenyelni, hogy a következő jeleneten önfeledten mosolyoghassunk.


A főszereplő Park Bo-Young is jól játszik, bár akik nem szeretik a "cuki lányokat", azok bajban lesznek, mert Do Bong Soon szerepe igencsak negédesre sikeredett néha.

Összességében a sorozat megfelel az elvárásoknak, s valószínű nem fog senki nagyot csalódni benne.

Értékelés: 8/10
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Boldog nőnapot!
lapishun 1063 megtekintés, 3 hozzászólás Boldog nőnapot kíván minden látogatónak, szerkesztőnek és fordítónak az a-pop.eu teljes csapata!