Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Individualist Ms. Ji-Young

lapishun 3398 megtekintés, 8 hozzászólás
Soha nem gondoltam volna, hogy Koreában születhet ilyen őszinte és felnőtt alkotás! Az első rész után az Individualist Ms. Ji-Young rögtön felugrott az örök toplistám dobogójára, s bármilyen legyen is a második részben (igen, valójában egy két részre vágott tv filmről van szó), ezt a művet vétek kihagyni!
Ilyen nyitottsággal belemászni az ember arcába (szívébe) és bele mondani (suttogni), hogy mi baj az emberrel, mi baj a társadalommal, mi baj az egymásra nem figyeléssel, hova vezet a gyereknevelés hiánya.... s mennyire a szeretet éltet minket, még ha az eszünket is tartjuk többre mindennél...
...szóval én ilyet koreai sorozattól még nem tapasztaltam.
Min Hyo-Rin... Istenem! Nem értettem őt eddig. végig néztem vele a Sister Slam dunkot, hallgattam őt az Unniesban... de nem értettem őt. Tudtam, hogy sokáig autistának tartották, s ettől a bélyegtől felnőttként is nehezen szabadult, de amit itt nyújt, az félelmetes! Ezt a sérült, rideg, elfojtott szeretettel teli női szerepet olyan mesterien alakítja, hogy az ember szíve tényleg belesajdul, annyira kifejező a tekintete és a mimikája.
A partnere Gong Myung szintén remekel, de újra kell néznem majd a filmet, hogy őt is igazán értékelni tudjam, mert rá már nem jutott elég figyelmem, annyira mondanivalóval teli minden perc.
Nem tudom, születik-e magyar felirat hozzá, én félve kezdenék hozzá, mert könnyen taccsra lehet vágni a filmet egy-egy nem jól sikerült mondattal.
Mindenesetre, aki teheti, ne hagyja ki!
Értékelés: 10/10

Magyar felirat: 1 2
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Grand Prince - hamarosan
lapishun 2507 megtekintés, 4 hozzászólás Új, kosztümös sorozatba kezd a CSTV. A Yoon Si Yoon által játszott Lee Whi herceg jóképű és igencsak népszerű a nők körében.
JYP 2.0
lapishun 1075 megtekintés, 0 hozzászólás JYP 2.0 Ma a SparkLabs rendezvényének egyik előadója a JYP Entertainment alapítója, arca, motorja… JYP volt. A felvezető viccelődések
Anonymous Noise
lapishun 1610 megtekintés, 2 hozzászólás Rég fordítottam már japán filmet, így kicsit félve fogtam bele az Anonymous Noise-ba, főleg úgy, hogy az eredeti animét nem láttam, pedig
Koe Girl - avagy egy szinkronszínész élete
lapishun 1141 megtekintés, 0 hozzászólás Aki nézett már valaha animét, az valószínű egyetért velem, hogy a japán szinkronszínészek valami elképesztő minőségű munkát tesznek le
Cookie beállítások