Friss drámáink:
Card image cap

Individualist Ms. Ji-Young

lapishun

Soha nem gondoltam volna, hogy Koreában születhet ilyen őszinte és felnőtt alkotás! Az első rész után az Individualist Ms. Ji-Young rögtön felugrott az örök toplistám dobogójára, s bármilyen legyen is a második részben (igen, valójában egy két részre vágott tv filmről van szó), ezt a művet vétek kihagyni!
Ilyen nyitottsággal belemászni az ember arcába (szívébe) és bele mondani (suttogni), hogy mi baj az emberrel, mi baj a társadalommal, mi baj az egymásra nem figyeléssel, hova vezet a gyereknevelés hiánya.... s mennyire a szeretet éltet minket, még ha az eszünket is tartjuk többre mindennél...
...szóval én ilyet koreai sorozattól még nem tapasztaltam.
Min Hyo-Rin... Istenem! Nem értettem őt eddig. végig néztem vele a Sister Slam dunkot, hallgattam őt az Unniesban... de nem értettem őt. Tudtam, hogy sokáig autistának tartották, s ettől a bélyegtől felnőttként is nehezen szabadult, de amit itt nyújt, az félelmetes! Ezt a sérült, rideg, elfojtott szeretettel teli női szerepet olyan mesterien alakítja, hogy az ember szíve tényleg belesajdul, annyira kifejező a tekintete és a mimikája.
A partnere Gong Myung szintén remekel, de újra kell néznem majd a filmet, hogy őt is igazán értékelni tudjam, mert rá már nem jutott elég figyelmem, annyira mondanivalóval teli minden perc.
Nem tudom, születik-e magyar felirat hozzá, én félve kezdenék hozzá, mert könnyen taccsra lehet vágni a filmet egy-egy nem jól sikerült mondattal.
Mindenesetre, aki teheti, ne hagyja ki!
Értékelés: 10/10

Magyar felirat: 1 2

Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
 • Köszönöm a fordítást és a ajánlót:)! Nagyon jó volt és nekem nagyon tetszett:)!

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Megrendítően szép volt ebben a filmben,mennyire társas lény az ember, vágyik megértésre, szeretetre, szerelemre, mégis mennyire fél kiadni magát, fél kiszolgáltatott lenni, ezért inkább elutasító. Milyen nehéz, ha két sérült lélek igyekszik közelebb kerülni egymáshoz. Nagyon jók voltak a főszereplők, szerintem ezért annyira jó ez a film!

 • demeter66
  4 éve
  nagyon nagyon tetszett!

 • Darinka
  4 éve
  Köszönöm szépen.:)

 • lapishun
  4 éve
  Szia Éva!
  Az 1/2 azt jelenti, hogy 1 a 2-ből.
  Ha kész lesz mind a kettő, az lesz írva, hogy 2/2 :)
 • Béla! Én csa az 1. találtam, de a közösségin1/2 van jelezve. Ügyetlenkede? Légyszíves segíteni. Köszönöm Mocsi
 • Béla! Köszönöm. Vittem az első részt. Üdv. Mocsi

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Binky

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások