Friss drámáink:
Card image cap

Idolm@ster KR

lapishun

Emlékszem, mindig is szerettem a nyugis, slice of life animéket, amik az élet apró örömeiről, a hétköznapokról szólnak, s inkább a karakterekre és a hangulatra helyezik a hangsúlyt, semmint a történetre. Épp ezért imádtam az Idolm@stert, mert az idő többségében az ég egy világon semmi nem történt benne, csak ültek a szereplők és beszélgettek egymással.
Ezért hát féltem, mikor meghallottam, hogy koreai feldolgozás születik, s félve kezdtem neki az első résznek. Nos, egyrészről jogos volt a félelmem, más részről viszont nagyon kellemesen csalódtam. Kezdjük negatív dolgokkal. Az Idolm@ster KR-nek annyi köze van az eredeti műhöz, mint a Barátok köztnek a Dallashoz. Szóval nem sok. Persze az alapok meg vannak, de sem felépítésében, sem hangulatában nem támaszkodtak az animére.
Ugyanakkor, amit kihoztak a történetből és a karakterekből, az nem rossz. Megkapjuk a szokásos romantikát, humort és drámát, ami nélkül egy koreai sorozat sem létezhet. A szereplő gárdát meglátva megijedtem, hogy a sok-sok tini lány miként fog teljesíteni színészként, mennyire lesznek elviselhetetlenek, de egyelőre ez a félelmem alaptalannak bizonyult. Ha nem is jár Oscar az alakításukért, de az elvárható szintet teljesen jól hozzák.
És hát Sung Hoon. Gondolom ő a húzó név, amiért sokan belekezdtek a sorozatba. Bár a sorozat központjában nem ő áll, de megnyugtatok mindenkit, idővel fogtok kapni belőle bőven eleget.

Magyar felirat: 1 2 3 4

Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Binky

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások