Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Suspicious Partner / Love in trouble

lapishun 2887 megtekintés, 1 hozzászólás
Suspicious Partner / Love in trouble

Nagy bajban vagyok ezzel a drámával. Legszívesebben csupa rosszat írnék róla, de aztán magyarázkodhatnék róla, hogy mégis miért döntöttem úgy, hogy bizony én ezt nézni fogom.



Igen, tényleg sok rosszat el tudnék mondani róla... Kezdjük a klisékkel. Nem hogy egy könyvet, de egy egész könyvtárat meg lehetne tölteni azzal a közhely mennyiséggel, amit az első pár részben az arcunkba kapunk. Szinte minden apró kis történést láttunk már, és általában jobb kivitelezésben.
Aztán ott van a dramaturg... Fogalmam sincs, ki írhatta a szövegkönyvét ennek a drámának és mennyire egyeztettek a forgatókönyv íróval, de az időbeli pontatlanságok eléggé kiakasztóak számomra. (a szereplők sokszor előre vetítenek a párbeszédekben dolgokat, amik még meg sem történtek, hogy aztán amolyan önbeteljesítő jóslatként jól lecsaphassák, hogy "na én megmondtam")

A forgatókönyv amúgy nem rossz, pár következetlenséget leszámítva a sztori szépen ívelt, a jeleneteket jól egymásba fűzték, csak hát kb annyi meglepetéssel jár, mint felnőtt fejjel újra olvasni a Hófehérkét... azaz semmivel.

Akkor mégis miért tartok ki mellette? Mert a karakterek és a színészek kifejezetten jók. A két főszereplő közti kémia és az a laza játék, amivel a képernyőre varázsolják az elég emberire sikeredett karaktereket... ha nem is mindenért, de sok mindenért kárpótol.

Szóval... Suspicious Partner... egyelőre kitartok melletted.

Értékelés: 6/10
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Exit - Mi a boldogság?
lapishun 1334 megtekintés, 1 hozzászólás Az Exit bevezető képsorai alatt elgondolkodtam rajta, hogy láttam-e már koreai scifit. Mármint olyan klasszikus, igazi régimódi scifit. Azt
My only one - 110 rész után
lapishun 913 megtekintés, 0 hozzászólás Tudom, a többség nem nagyon néz hétvégi családi sorozatot és meg is értem, hisz fordítás nem nagyon készül ezekhez, ha bele is kezd
Tribes and Empires Ki kicsoda?
lapishun 2944 megtekintés, 22 hozzászólás Igyekeztem minden fontosabb karaktert összeszedni, de a lista még nem teljes, majd ahogy haladok előre a fordításban, pótlom mindenkihez a
Grand Prince - hamarosan
lapishun 2507 megtekintés, 4 hozzászólás Új, kosztümös sorozatba kezd a CSTV. A Yoon Si Yoon által játszott Lee Whi herceg jóképű és igencsak népszerű a nők körében.
Cookie beállítások