Friss drámáink:
Card image cap

Suspicious Partner / Love in trouble

lapishun

Suspicious Partner / Love in trouble

Nagy bajban vagyok ezzel a drámával. Legszívesebben csupa rosszat írnék róla, de aztán magyarázkodhatnék róla, hogy mégis miért döntöttem úgy, hogy bizony én ezt nézni fogom.Igen, tényleg sok rosszat el tudnék mondani róla... Kezdjük a klisékkel. Nem hogy egy könyvet, de egy egész könyvtárat meg lehetne tölteni azzal a közhely mennyiséggel, amit az első pár részben az arcunkba kapunk. Szinte minden apró kis történést láttunk már, és általában jobb kivitelezésben.
Aztán ott van a dramaturg... Fogalmam sincs, ki írhatta a szövegkönyvét ennek a drámának és mennyire egyeztettek a forgatókönyv íróval, de az időbeli pontatlanságok eléggé kiakasztóak számomra. (a szereplők sokszor előre vetítenek a párbeszédekben dolgokat, amik még meg sem történtek, hogy aztán amolyan önbeteljesítő jóslatként jól lecsaphassák, hogy "na én megmondtam")

A forgatókönyv amúgy nem rossz, pár következetlenséget leszámítva a sztori szépen ívelt, a jeleneteket jól egymásba fűzték, csak hát kb annyi meglepetéssel jár, mint felnőtt fejjel újra olvasni a Hófehérkét... azaz semmivel.

Akkor mégis miért tartok ki mellette? Mert a karakterek és a színészek kifejezetten jók. A két főszereplő közti kémia és az a laza játék, amivel a képernyőre varázsolják az elég emberire sikeredett karaktereket... ha nem is mindenért, de sok mindenért kárpótol.

Szóval... Suspicious Partner... egyelőre kitartok melletted.

Értékelés: 6/10

Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
  • Könnyű kikapcsolódás, aranyos is sori, köszönöm a feliratot!

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások