Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Bossam - nagybani özvegy rablás

lapishun 959 megtekintés, 0 hozzászólás
A koreai hagyomány szerint a megözvegyült feleségek örökre a férjükhöz kötődnek, nem házasodhatnak újra. Hacsak... hacsak nem éri valami szerencsétlenség őket és mondjuk... mondjuk elrabolják őket és új házasságra "kényszerítik" őket. Ez az özvegyrablás a bossam.
Főhősünk egy bossam-ra szakosodott "üzletember", aki azzal keresi a kenyerét, hogy éjszakánként özvegyeket rabol, hogy azok eljuthassanak új férjükhöz.

Ennél tovább nem kell mondanom, gondolom mindenki rögtön fel tudja vázolni a cselekmény fő szálát.
Bevallom, a Bossam-ot nem nagyon tudom bántani, bár fel tudok róni jó pár hibát, például a túljátszott komikumot, és az erőltetett karaktereket, ám még így is bevette a gyomrom az első részt, ez pedig nagy szó, ha kosztümös drámáról van szó.

A színészek hozzák, amit kell, Jung Il Woo sokak kedvence lesz a sorozatban, de Kwon Yuriról sztem ez már nem mondható el, mert hiába játszik remekül, sztem elég jellegzetes arcvonásai és hangja nem lesz mindenkinek szimpatikus.

Aránylag visszafogott költségvetésű sorozatról lévén szó, elnézem, hogy ezerszer látott helyszínek és díszletek tűnnek fel benne, ahogy elnézem az eléggé észrevehető vetített hátteret is.

Aki ismer, tudja, hogy ez a műfaj nem az én asztalom, így az első rész nem tudott meggyőzni arról, hogy folytassam a sorozatot, de ahhoz elég volt, hogy pozitív irányba billenjen a mérleg nyelve és 5 fölötti pontot kapjon tőlem.

Értékelés: 6/10

Film adatlap

Bossam - Steal the Fate

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
tortenelmi/kosztumos
Vetítés dátuma
2021-05-01
Epizódok száma
16
Nagybani özvegyrablás Koreában.

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

2017 Doramáinak hölgyei
Wu Xing 3477 megtekintés, 9 hozzászólás Végre, ez a nekem való világ! Előre is elnézést! De mivel férfiból vagyok, bizony elég, ha szép a hölgyike, nem feltétlenül kell
Én vagyok a végzeted - 1. rész
lapishun 2298 megtekintés, 5 hozzászólás Te mit tennél, ha egy nap megjelenne előtted egy rejtélyes figura, s kijelentené, ha nem rövid időn belül nem hódítod meg a sorsod által
Reunited Worlds
lapishun 5181 megtekintés, 10 hozzászólás Kedvenc foglalatosságom, mikor úgy kezdek bele egy doramába, hogy semmit nem tudok róla. Így hát, mikor elindítottam a Reunited Worlds-öt és
Im not a robot 1 rész után
lapishun 2643 megtekintés, 12 hozzászólás A közelmúltban volt két robotos webdráma is, amik nem voltak rosszak, így kíváncsi voltam, mit lehet még kihozni a
Cookie beállítások