Friss drámáink:
Card image cap

Seirei no Moribito

lapishun

Japán néha csodákra képes. Az Seirei no Moribito (a Szellem őrzője) egy csoda. 1996-ban született Nahoko Uehashi könyve, amiből hamar készült (a mai napig futó) manga, majd anime is. 2016-ban pedig elkészült az élőszereplős változat is. Ám ami meglepő, hogy elég nagy költségvetéssel.

Mind láttunk már Zs kategóriás japán filmeket, na a Seirei no Moribito nem ilyen. Sőt igen magasra teszi a lécet, nincsenek béna stúdió felvételek, többnyire kinti, remekbe szabott helyszínek vannak, s a díszletek is fantasztikusak. Ha szereted a Trónok harcát, de megelégszel egy kicsit visszafogottabb sztorival, akkor ez a sorozat tetszeni fog.

A történet egy kitalált világ Új Yogo nevű országában játszódik, amelynek dícső, tündöklő jelene mögött hatalmas hazugság lappang, amit egy démoni lény megjelenése hoz felszínre.

A karakterek szerethetőek. Az izgalmas cselekmény fogja lekötni a nézőt, nem a színészi játék, ami itt-ott hagy némi kívánni valót maga után.

Mindenkinek szívből ajánlom a sorozat megtekintését!
Értékelés: 9/10
Magyar felirat: 1, 2, 3, 4Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

 • richmom
  3 éve
  Köszönöm szépen, hogy válaszoltál! Ha más nem marad megnézem online... csak én jobban szeretem letölteni és úgy nézni, mert nálunk elég nehézkes a net. Illetve, ha tetszik egy film szeretem akár többször is megnézni. De eddig sajnos nem találtam hozzá elérhető letöltési lehetőséget. Na de ez van... Még egyszer köszönöm!

 • lapishun
  3 éve
  Szia!

  Ha jól tudom, fent van indán is, meg tudod nézni online...

 • richmom
  3 éve
  Szia lapishun! Először is köszönöm szépen a fordításod! Már szerettem volna megnézni ezt a történetet, de eddig nem találtam hozzá direct letöltési lehetőséget, de torrentezni sajnos nem tudok. Tudnál esetleg ebben segíteni? Nagyon megköszönném, ha tudnál segíteni ebben! Előre is köszönöm válaszod! :D

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások