Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Arthdal Chronicles - amit eddig tudunk

lapishun 1840 megtekintés, 0 hozzászólás
A nyakunkon a sorozat bemutatója, ideje hát összeszedni, hogy mit tudunk róla.

Valószínűleg nem vagyok egyedül vele, aki szerint nagy sikert jósol a műsornak. Na de miért van ez?

Az első, és eléggé letagadhatatlan ok, hogy a Netflix keze is mélyen benne van a sorozatban, márpedig ez általában jót szokott jelenteni, Koreában is eddig szinte minden arannyá változott, amihez hozzányúltak.



Aztán, szerintem a legfontosabb, de talán a legközismertebb ok, hogy a rendező nem más, mint Kim Won-Suk. Persze a sorozatoknál általában a forgatókönyv írókat szokás dícsérni, de nem tudok elmenni mellette, hogy három nagyon-nagyon-nagy kedvencemet ő rendezte. Úgymint:
- Signal - a legjobb koreai krimit, gondolom nem kell bemutatni.
- My Mister - a tavalyi év legjobb sorozata IU főszereplésével.
- Monstar - szerintem a legjobb koreai zenés sorozat

Az eddig napvilágot látott képek alapján a látványba rengeteg pénzt öltek és ez egyértelműen a Netflixnek köszönhető, hisz a nemzetközi forgalmazástól remélik majd az igazán nagy bevételt. Így a szokásos kissé bugyutácska cg helyett már egy sokkal kidolgozottabb látványvilág tárul elénk.

Szintén a képekből és a trailerek dramaturgjából következtethetünk arra, hogy egy egész jól kidolgozott fantasy világot kapunk, jól átgondolt, realisztikus szereplőkkel.

És persze az érvek közül nem lehet kihagyni a színészeket sem, akik közül egyértelműen Song Jong-Ki a húzónév. Számomra mondjuk pont ő a gyenge láncszem a többi színész közt, de itt az idő, hogy bizonyítson :)

Akárhogy is... Június 1-én érkezik az Arhdal Chronicles.

Film adatlap

Arthdal Chronicles

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
fantasy
Vetítés dátuma
2019-06-01
Epizódok száma
18
Koreai Netflix fantasy

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Blue hour
lapishun 754 megtekintés, 0 hozzászólás Mindig megfogadom, hogy nem kezdek felelőtlenül japán film megnézésébe, mert általában nem én emésztem meg a filmet, hanem az engem. A Blue
The Crowned Clown - 1 rész után
lapishun 2259 megtekintés, 2 hozzászólás Újabb kosztümös sorozat, újabb esély. Újabb esély, amivel Korea bebizonyíthatja számomra, hogy képes olyan történelmi/fantasy sorozatot
1.év
varganiki 2281 megtekintés, 30 hozzászólás Sziasztok, ez egy személyes jellegű poszt lesz. Májusban lesz egy éve, hogy fordítani kezdtem, így ezt megünnepelendő, először hagyom, hogy
Because this is my first life – 1. rész után
lapishun 4004 megtekintés, 14 hozzászólás Szeretem az életszagú drámákat, ahol nem mismásolják el az élet hétköznapi dolgait, hanem úgy mutatják be, ahogy van. A TVN új drámája
Cookie beállítások