Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Arthdal Chronicles - amit eddig tudunk

lapishun 1698 megtekintés, 0 hozzászólás
A nyakunkon a sorozat bemutatója, ideje hát összeszedni, hogy mit tudunk róla.

Valószínűleg nem vagyok egyedül vele, aki szerint nagy sikert jósol a műsornak. Na de miért van ez?

Az első, és eléggé letagadhatatlan ok, hogy a Netflix keze is mélyen benne van a sorozatban, márpedig ez általában jót szokott jelenteni, Koreában is eddig szinte minden arannyá változott, amihez hozzányúltak.Aztán, szerintem a legfontosabb, de talán a legközismertebb ok, hogy a rendező nem más, mint Kim Won-Suk. Persze a sorozatoknál általában a forgatókönyv írókat szokás dícsérni, de nem tudok elmenni mellette, hogy három nagyon-nagyon-nagy kedvencemet ő rendezte. Úgymint:
- Signal - a legjobb koreai krimit, gondolom nem kell bemutatni.
- My Mister - a tavalyi év legjobb sorozata IU főszereplésével.
- Monstar - szerintem a legjobb koreai zenés sorozat

Az eddig napvilágot látott képek alapján a látványba rengeteg pénzt öltek és ez egyértelműen a Netflixnek köszönhető, hisz a nemzetközi forgalmazástól remélik majd az igazán nagy bevételt. Így a szokásos kissé bugyutácska cg helyett már egy sokkal kidolgozottabb látványvilág tárul elénk.

Szintén a képekből és a trailerek dramaturgjából következtethetünk arra, hogy egy egész jól kidolgozott fantasy világot kapunk, jól átgondolt, realisztikus szereplőkkel.

És persze az érvek közül nem lehet kihagyni a színészeket sem, akik közül egyértelműen Song Jong-Ki a húzónév. Számomra mondjuk pont ő a gyenge láncszem a többi színész közt, de itt az idő, hogy bizonyítson :)

Akárhogy is... Június 1-én érkezik az Arhdal Chronicles.

Film adatlap

Arthdal Chronicles

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
fantasy
Vetítés dátuma
2019-06-01
Epizódok száma
18
Koreai Netflix fantasy

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Napi lánybandák
lapishun 1288 megtekintés, 3 hozzászólás Elég sok minden történt az elmúlt pár napban a kisebb lánycsapatok háza táján, lássuk hát rövid összefoglalónkat. [b]Sha Sha -
My Only Lovesong
lapishun 6686 megtekintés, 22 hozzászólás Régóta várjuk már Lee Jong-Hyun (CNBLUE) és Kong Seung-Yeon közös sorozatát. A WGM-beli szereplésük óta sírnak a rajongók, hogy végre
Arthdal Chronicles - amit eddig tudunk
lapishun 1698 megtekintés, 0 hozzászólás A nyakunkon a sorozat bemutatója, ideje hát összeszedni, hogy mit tudunk róla. Valószínűleg nem vagyok egyedül vele, aki szerint nagy
So I Married an Antifan - 1. rész után
lapishun 714 megtekintés, 0 hozzászólás Choi Tae Joon azon kevés férfi színész közé tartozik, akit aránylag jól ismerek. Persze ez sem önagmának, hanem Bominak (APINK)
Cookie beállítások