Friss drámáink:
Card image cap

My Absolute Boyfriend - 1. rész után

lapishun

Bajban vagyok. Ugyanis ha van téma a koreai sorozatgyártásban, ami teljesen hidegen hagy, az az életre ébredő robotok. Hiába tartoztak gyermekkorom meghatározó olvasmányai közé Asimov robottörténetei, egész egyszerűen ezt a témát képtelen vagyok befogadni. Vagy éppen pont ezért. A régi scifik az embert, az emberi kapcsolatokat, a társadalmi problémákat boncolgatták a robotok, mint eszközön keresztül. Ezekben a "modern koreai" sorozatok viszont annyira üresek ebből a szempontból, hogy én csak olyan kongó ürességet tapasztalok velük kapcsolatban, mintha a Bádogember páncélját kopogtatnám meg az Ózból.Jó, persze tudom, ez nem scifi, hanem romantikus vígjáték, de valahogy se a romantikát nem találom benne, se a humort.

Hiába találtam jónak Minah alakítását, valahogy mégsem tudtam beleszeretni a karakterébe, ahogy a sablonos szépfiúk egyikét sem tudtam megkedvelni.

A történetet nem bántom, hisz sok újat nem lehet kihozni a témából, de a forgatókönyv és a rendezés is szerintem borzalmas. A jelenetek rosszul vannak súlyozva, és rossz ütemben követik egymást. A karakterek számára meghatározó eseményeket hol alig mutatják meg, hol annyira kidomborítják, hogy már-már nevetségessé teszik. Valahogy az egész egy hiteltelen, érték nélküli díszletnek tűnt számomra minden, amit láttam.Persze a lesújtó véleményem ellenére nehezen tudom azt mondani, hogy ez egy rossz sorozat lenne, inkább a "semmilyen" a találó kifejezés.

Értékelés: 4/10

Film adatlap

My Absolute Boyfriend

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
vigjatek
Vetítés dátuma
2019-05-15
Epizódok száma
32
Mesterséges értelem = mesterséges érzelem?

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Binky

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások