Friss drámáink:
Card image cap

The Secret Life of my Secretary - 1. rész után

lapishun

Az az igazság, hogy az első percek után úgy gondoltam, hogy ez a sorozat afféle titkos élvezet lesz számomra, hisz általában az ilyen lagymatag komédiák túl felszínesek, hogy igazán beleszeressek, és nem igazán bíztam abban, hogy valami kivételeset kapok.

Aztán ahogy teltek a percek, megtörtént a csoda. A férfi főszereplőt játszani láttam! Nem az unalomig ismert arckifejezéseket kaptam, hanem egy olyan színészt, aki tényleg képes az arcjátékra. Kim Young-Kwang a 15. percre már teljesen belopta magát a szívembe, ami meglehetősen ritka a férfi színészek részéről.Partnere, Jin Ki-Joo, elsőre úgy tűnt, hogy beleragad a karaktere sablonosságába, de végül sikerült némi személyiséget formálnia az ezerszer látott figurának, így hamar bele tudtam feledkezni a két főszereplő romantikus és humoros jeleneteibe.A sorozat hemzseg a sablonoktól. Vagyis az egész egy nagy közhely... de.. mégis működik. Mégis szórakoztat és vigyorgásra késztet hol a humora, hol az ártatlan kis romantikája miatt.

A történet sok újdonságot nem fog tartalmazni, de a forgatókönyv jól sikerült, a jelenetek jó ütemben követik egymást és nem nagyon van üresjárat.

A karakterek sajnos eléggé átlagosra sikeredtek, de a két főszereplő szerencsére ezt könnyedén feledtetni tudja.

Sokat nem szabad várni tőle, de valószínű mindenkinek kellemes kikapcsolódást nyújt majd.

Értékelés: 8/10

Film adatlap

The Secret Life of my secretary

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
vigjatek
Vetítés dátuma
2019-05-06
Epizódok száma
32
A titkárom titkos élete

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

 • Raczka
  1 éve
  Köszönöm szépen, buék!

 • ekjaksa
  1 éve
  Már megnézem a 4 részt, amit leadtak, s hát nekem tetszik. Érdekel, hogy mi sül ki belőle. Igaz a történet sablonos, főnök- titkárnő szerelem, meg ez az "arc" betegség- szindróma, már nem tudom hány soriban fordult elő. de azért kíváncsi vagyok rá, s alig várom a következő részeket.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások