Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


The Secret Life of my Secretary - 1. rész után

lapishun 2777 megtekintés, 2 hozzászólás
Az az igazság, hogy az első percek után úgy gondoltam, hogy ez a sorozat afféle titkos élvezet lesz számomra, hisz általában az ilyen lagymatag komédiák túl felszínesek, hogy igazán beleszeressek, és nem igazán bíztam abban, hogy valami kivételeset kapok.

Aztán ahogy teltek a percek, megtörtént a csoda. A férfi főszereplőt játszani láttam! Nem az unalomig ismert arckifejezéseket kaptam, hanem egy olyan színészt, aki tényleg képes az arcjátékra. Kim Young-Kwang a 15. percre már teljesen belopta magát a szívembe, ami meglehetősen ritka a férfi színészek részéről.



Partnere, Jin Ki-Joo, elsőre úgy tűnt, hogy beleragad a karaktere sablonosságába, de végül sikerült némi személyiséget formálnia az ezerszer látott figurának, így hamar bele tudtam feledkezni a két főszereplő romantikus és humoros jeleneteibe.



A sorozat hemzseg a sablonoktól. Vagyis az egész egy nagy közhely... de.. mégis működik. Mégis szórakoztat és vigyorgásra késztet hol a humora, hol az ártatlan kis romantikája miatt.

A történet sok újdonságot nem fog tartalmazni, de a forgatókönyv jól sikerült, a jelenetek jó ütemben követik egymást és nem nagyon van üresjárat.

A karakterek sajnos eléggé átlagosra sikeredtek, de a két főszereplő szerencsére ezt könnyedén feledtetni tudja.

Sokat nem szabad várni tőle, de valószínű mindenkinek kellemes kikapcsolódást nyújt majd.

Értékelés: 8/10

Film adatlap

The Secret Life of my secretary

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
vigjatek
Vetítés dátuma
2019-05-06
Epizódok száma
32
A titkárom titkos élete

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Her private life - 1. rész után
lapishun 2758 megtekintés, 2 hozzászólás A Her private life üres, mint egy kiszáradt kút. Ezt próbálták felszínes csillogással és művi jókedvvel feltölteni. Sikerült. Így az
Go Woori színészi karrierbe kezd.
lapishun 996 megtekintés, 0 hozzászólás A Rainbow nevű lánycsapat korábbi tagja, Go Woori leszerződött a Wellmade Yedang nevű ügynökséggel, s a színészi pálya mellett tette le a
Szavazás 2.kör
varganiki 1405 megtekintés, 14 hozzászólás Sziasztok. Meg is hoztam a szavazás második fordulóját. 3 sorozat közel kell most mondanotok egyet, amelyiket szeretnétek látni magyar
Criminal Minds
lapishun 5784 megtekintés, 15 hozzászólás Elindult Junki legújabb sorozata, az amerikai Criminal Minds koreai feldolgozása. Magyar felirat:
Cookie beállítások