Friss drámáink:
Card image cap

Her private life - 1. rész után

lapishun

A Her private life üres, mint egy kiszáradt kút. Ezt próbálták felszínes csillogással és művi jókedvvel feltölteni. Sikerült. Így az eredmény csillámpónikon lovagló gumibabák borzasztó tánca lett.

Azt hiszem, ezzel a bevezetővel sikerült érzékeltetnem mennyire rossz véleménnyel vagyok erről a sorozatról.

Szerintem egyik főszereplő sem fogja ezt a sorozatot élete fő művének tekinteni. Park Min-Younggal még csak-csak meg voltam, mert voltak pillanatok, amikor egész emberi volt, ám Kim Jae-Wook megérdemli a műmájerség hercegi címét, hihetetlenül irritált a fellépése.

Az agyonvilágított, tökéletes precizitással, de mindenféle hangulat nélkül berendezett helyszíneken játszódó jelenetek többsége semmitmondó és felszínes. Ami még nem is lenne olyan nagy baj, hisz egy könnyed romantikus komédiáról van szó, de ez a fajta művi tökéletesség annyira átitat mindent, hogy alig marad bármi emberi a képernyőn látottakban.

A forgatókönyv amúgy nem rossz, a jelenetek szép ívben vannak egymás után felfűzve és a szövegkönyvet sem tudom különösképp bántani, de a középszerűségük pont elég ahhoz, hogy a fent említett bajokért ne tudjanak kárpótolni.

Ugyanakkor bármennyire is bántom az első részt, valahogy mégis a nézhetőség határán belül marad. Senki nem fogja véresre kaparni az arcát kínjában, miközben Kim Jae-Wook látványa kínos feszengésre készteti (engem is csak szekunder szégyenérzet járt át a "hűdemenővagyok" nézései után).

Szóval ha szereted a romkomokat, akkor hajrá, vágj bele, lehet, hogy neked tetszeni fog, de ne támassz komoly elvárásokat a sorozat felé, mert akkor csúnyán le fog szerepelni.

Értékelés: 4/10

Film adatlap

Her private life

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
vigjatek
Vetítés dátuma
2019-04-10
Epizódok száma
16
Egy galériavezető magánélete rajongóként.

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
  • Teljesen egyetértek, az első rész kritikájával, megtoldva azzal, hogy 5 részig próbálkoztam. Ennyi volt...

  • ekjaksa
    2 éve
    Park Min Young az egyik nagy kedvencem, szinte minden soriját láttam. Általában megvárom az összes részt, hogy lemenjen, s akkor kezdem el nézni, akár magyarul akár angolul. De ennek a története annyira jó, főleg jót mosolyogtam a nemi identitás félreértésen.. Szóval alig várom a következő részeket. Persze van olyan szereplő akinek igazából nem sok jó szerepe van, s nem is tetszik, pl az előző főnökasszony. De összességében tetszik.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások