Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Her private life - 1. rész után

lapishun 2838 megtekintés, 2 hozzászólás
A Her private life üres, mint egy kiszáradt kút. Ezt próbálták felszínes csillogással és művi jókedvvel feltölteni. Sikerült. Így az eredmény csillámpónikon lovagló gumibabák borzasztó tánca lett.

Azt hiszem, ezzel a bevezetővel sikerült érzékeltetnem mennyire rossz véleménnyel vagyok erről a sorozatról.

Szerintem egyik főszereplő sem fogja ezt a sorozatot élete fő művének tekinteni. Park Min-Younggal még csak-csak meg voltam, mert voltak pillanatok, amikor egész emberi volt, ám Kim Jae-Wook megérdemli a műmájerség hercegi címét, hihetetlenül irritált a fellépése.

Az agyonvilágított, tökéletes precizitással, de mindenféle hangulat nélkül berendezett helyszíneken játszódó jelenetek többsége semmitmondó és felszínes. Ami még nem is lenne olyan nagy baj, hisz egy könnyed romantikus komédiáról van szó, de ez a fajta művi tökéletesség annyira átitat mindent, hogy alig marad bármi emberi a képernyőn látottakban.

A forgatókönyv amúgy nem rossz, a jelenetek szép ívben vannak egymás után felfűzve és a szövegkönyvet sem tudom különösképp bántani, de a középszerűségük pont elég ahhoz, hogy a fent említett bajokért ne tudjanak kárpótolni.

Ugyanakkor bármennyire is bántom az első részt, valahogy mégis a nézhetőség határán belül marad. Senki nem fogja véresre kaparni az arcát kínjában, miközben Kim Jae-Wook látványa kínos feszengésre készteti (engem is csak szekunder szégyenérzet járt át a "hűdemenővagyok" nézései után).

Szóval ha szereted a romkomokat, akkor hajrá, vágj bele, lehet, hogy neked tetszeni fog, de ne támassz komoly elvárásokat a sorozat felé, mert akkor csúnyán le fog szerepelni.

Értékelés: 4/10
Film adatlap

Her private life

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
vigjatek
Vetítés dátuma
2019-04-10
Epizódok száma
16
Egy galériavezető magánélete rajongóként.

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Seirei no Moribito
lapishun 1397 megtekintés, 3 hozzászólás Japán néha csodákra képes. Az Seirei no Moribito (a Szellem őrzője) egy csoda. 1996-ban született Nahoko Uehashi könyve, amiből hamar
When my love blooms - 1. rész után
lapishun 2098 megtekintés, 1 hozzászólás Azt hiszem, már akkor rossz előérzetem támadt, amikor valaki a Winter Sonata-hoz hasonlította ezt a sorozatot. Bár tudom, hogy Koreában, sőt
Elmarad Be.A Budapesti koncertje!
lapishun 1753 megtekintés, 27 hozzászólás A www.a-pop.eu legújabb nyereményjátékában egy belépőjegyet sorsolunk ki a Be.A 2018. április 19-i budapesti koncertjére. [b]Hogyan
Just Between Lovers - 1 rész után
lapishun 5348 megtekintés, 7 hozzászólás Azt kell mondjam, az idei év dráma felhozatala sokkal erősebb a tavalyinál. Megszámolni sem tudom hány olyan sorozatba néztem már bele az
Cookie beállítások