Friss drámáink:
Card image cap

Az Eke Osztag - 1. rész után

lapishun

(The Plough Department of the Song Dynasty)

A szombat délutáni szundikálásomhoz kerestem sorozatot, ekkor esett a választásom erre a csodálatos darabra. A címe "A Song Dinasztia Eke Osztaga"... hát hmm.. érdekes cím.

Nem baj, szeretjük a kínai gagyit... (na jó, nem). Aludni jó lesz rajta... gondoltam.

Na ez nem jött össze, ugyanis már a második percben hevesem vertem a ritmust a lábammal és lóbáltam fejem a kemény kínai rap-re. Igen, kínai kosztümös sorozat, rap főcím zenével... mindenre számítottam, de erre nem. Alvás már nem lesz, de a teljesen a teljesen váratlan kezdés miatt megbocsátok.

Lássuk hát!A nyitó jelenetben, amiben a cukikislány1 rókaszellem megpróbálja elcsábítani szegénylegényt, legalább olyan csodás alakításokkal volt teli, mintha egy pornófilmből kölcsönözték volna a jelenetet, csodálkoztam is, hogy nem vetkőzés lett a vége, mert bár a szegénylegény miközben házasságot ígér a szellemnek, igyekszik jól fenéken markolászni azt, de nem jár sikerrel, mert jóféle tüccögős zenével kísérve berepül a képbe cukikislány2, lepattintva és ártalmatlanná téve cukikislány1-et, biztonságba helyezve a mégsem-annyira-szegénylegényt. A párbeszédükből (mely közben a legény mindent megtesz, hogy ruha nélkül is megvizsgálhassa cukikislány1-et, persze csak mert aggódik testi egészsége miatt) hamarosan kiderül, hogy valójában a Földművelésügyi Minisztérium Szántással és Vetéssel kapcsolatos Ügyosztályának Veteményes Főmunkatársai... de mi maradjunk a rövidebb Eke Osztag kifejezésnél. Már csak azért is, mert a Földművelésügyi Minisztériumnál nem szoktak repkedni... Cukikislány2 viszont előszeretettel alkalmazza ezt a közlekedési technikát. Ami szükséges is, mert a legény immár a rókaszellemlány szoknyája alatt turkál, keresve a kilenc farkát... pusztán tudományos célzattal.Miközben cukikislány2 és a legény a szoknya alatt turkálás szexuális bantalmazás jellegéről vitázik, a rókatündér magához tér és menekülésbe kezd. Az Eke Osztag, uccu neki, a legkeményvonalasabb dubsteppel a háttérben üldözőbe is veszi.

Miután beérik felelősségre vonják, hogy mit ijesztgeti itt a falunépét rókabőrbe bújva?! Hiszen tudják ők, hogy nem rókaszellem, hanem démon! Igazi démon!

Rókaszellem-démonunk nem bírja a kritikát, ezért neki is ront cukikislány2-nek, hogy móresre tanítsa. Folytatódik hát a dubstep, s az annyira béna harcjelenet, hogy sikongok a gyönyörűségtől, mert olyan szörnyűségesen gagyi, hogy már-már művészi értékkel bír!A csata hevében leesik a rókaszellem-démon-cukikislány1-ről a parókája, majd a maszkja is, így kénytelen vagyok megfosztani őt a cukikislány1 megszólítástól (legalábbis egy időre).

A legényt valószínűleg hasonló kínnal tölti el a lányok béna koreográfiája, mint engem, ezért gyorsan leállítja őket, az ősi hajókürt technikával.

Nem folytatom, az első 10 percből szerintem pontos képet lehet alkotni a sorozatról. Hogy szórakoztató? Igen. De annyira agyzsibbasztó módon, hogy nem hiszem, hogy nagyobb adagokban fogyasztható lenne.

Mindenesetre az első részen remekül szórakoztam.

Értékelés: 8/10

Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Binky

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások