Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Az Eke Osztag - 1. rész után

lapishun 1023 megtekintés, 0 hozzászólás
(The Plough Department of the Song Dynasty)

A szombat délutáni szundikálásomhoz kerestem sorozatot, ekkor esett a választásom erre a csodálatos darabra. A címe "A Song Dinasztia Eke Osztaga"... hát hmm.. érdekes cím.

Nem baj, szeretjük a kínai gagyit... (na jó, nem). Aludni jó lesz rajta... gondoltam.

Na ez nem jött össze, ugyanis már a második percben hevesem vertem a ritmust a lábammal és lóbáltam fejem a kemény kínai rap-re. Igen, kínai kosztümös sorozat, rap főcím zenével... mindenre számítottam, de erre nem. Alvás már nem lesz, de a teljesen a teljesen váratlan kezdés miatt megbocsátok.

Lássuk hát!



A nyitó jelenetben, amiben a cukikislány1 rókaszellem megpróbálja elcsábítani szegénylegényt, legalább olyan csodás alakításokkal volt teli, mintha egy pornófilmből kölcsönözték volna a jelenetet, csodálkoztam is, hogy nem vetkőzés lett a vége, mert bár a szegénylegény miközben házasságot ígér a szellemnek, igyekszik jól fenéken markolászni azt, de nem jár sikerrel, mert jóféle tüccögős zenével kísérve berepül a képbe cukikislány2, lepattintva és ártalmatlanná téve cukikislány1-et, biztonságba helyezve a mégsem-annyira-szegénylegényt. A párbeszédükből (mely közben a legény mindent megtesz, hogy ruha nélkül is megvizsgálhassa cukikislány1-et, persze csak mert aggódik testi egészsége miatt) hamarosan kiderül, hogy valójában a Földművelésügyi Minisztérium Szántással és Vetéssel kapcsolatos Ügyosztályának Veteményes Főmunkatársai... de mi maradjunk a rövidebb Eke Osztag kifejezésnél. Már csak azért is, mert a Földművelésügyi Minisztériumnál nem szoktak repkedni... Cukikislány2 viszont előszeretettel alkalmazza ezt a közlekedési technikát. Ami szükséges is, mert a legény immár a rókaszellemlány szoknyája alatt turkál, keresve a kilenc farkát... pusztán tudományos célzattal.



Miközben cukikislány2 és a legény a szoknya alatt turkálás szexuális bantalmazás jellegéről vitázik, a rókatündér magához tér és menekülésbe kezd. Az Eke Osztag, uccu neki, a legkeményvonalasabb dubsteppel a háttérben üldözőbe is veszi.

Miután beérik felelősségre vonják, hogy mit ijesztgeti itt a falunépét rókabőrbe bújva?! Hiszen tudják ők, hogy nem rókaszellem, hanem démon! Igazi démon!

Rókaszellem-démonunk nem bírja a kritikát, ezért neki is ront cukikislány2-nek, hogy móresre tanítsa. Folytatódik hát a dubstep, s az annyira béna harcjelenet, hogy sikongok a gyönyörűségtől, mert olyan szörnyűségesen gagyi, hogy már-már művészi értékkel bír!



A csata hevében leesik a rókaszellem-démon-cukikislány1-ről a parókája, majd a maszkja is, így kénytelen vagyok megfosztani őt a cukikislány1 megszólítástól (legalábbis egy időre).

A legényt valószínűleg hasonló kínnal tölti el a lányok béna koreográfiája, mint engem, ezért gyorsan leállítja őket, az ősi hajókürt technikával.

Nem folytatom, az első 10 percből szerintem pontos képet lehet alkotni a sorozatról. Hogy szórakoztató? Igen. De annyira agyzsibbasztó módon, hogy nem hiszem, hogy nagyobb adagokban fogyasztható lenne.

Mindenesetre az első részen remekül szórakoztam.

Értékelés: 8/10
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Bomi és Choi Tae Joon helyét Jang Do Yeon és Choi Min Yong veszi át a WGM-ben
lapishun 1103 megtekintés, 0 hozzászólás Nagyjából fél év "házasság" után Apink Bomi és Choi Tae Joon elhagyja a We Got Married-et. A pár számomra nagy csalódás volt, Bomi
Új Gfriend album
lapishun 991 megtekintés, 0 hozzászólás Úgy tűnik, a Gfriend elég nagy sikereket ért el a legutóbbi albumukkal, mert érkezik belőle egy újabb, különleges kiadás. Az albumhoz
The King's Woman
lapishun 3789 megtekintés, 5 hozzászólás Ellenállásomat leküzdendő a kínai sorozatokkal kapcsolatban, ezúttal egy kosztümös sorozatba kezdtem bele. A King's Woman (A király
The Crowned Clown - 1 rész után
lapishun 2260 megtekintés, 2 hozzászólás Újabb kosztümös sorozat, újabb esély. Újabb esély, amivel Korea bebizonyíthatja számomra, hogy képes olyan történelmi/fantasy sorozatot
Cookie beállítások