Friss drámáink:
Card image cap

Confession - 1. rész után

lapishun

Egy krimit sokan könnyű műfajnak tartják. Hisz vannak olyan stíluselemek, amiket elég egymás után megjeleníteni és ha keverünk hozzá némi minimális rejtélyt, amire a nézőt hagyjuk, hogy rájöjjön, akkor már arathatjuk is a babérokat.

Hogy ez mennyire nem így van, arra tökéletes példa a Confession.Hiába van meg benne minden, hogy egy tökéletes krimi legyen belőle, mégsem nő fel a feladathoz. Mindenben a középutat választja, ráadásul olyan módon, amit már láttunk korábban. Semmi, de tényleg semmiféle újdonsággal nem szolgál...

de...

de valahogy mégis működik. Szó sincs arról, hogy rossz sorozat lenne. Junho, a 2PM sztárja teljesen vállalható alakítást nyújt az ügyvédbojtár szerepében.

A forgatókönyv hozza a kötelező szintet: azaz a jelenetek jó ütemben követik egymást és végig lekötik a nézőt. Izgulni ugyan egy pillanatig sem tudtam az első rész alatt (részben azért, mert nem volt min, részben azért, mert tudtam, mi a következő lépése a szereplőknek), de ettől függetlenül nem is szenvedtem a végignézés alatt.Azt hiszem, tényleg erre mondják azt, hogy jóféle iparosmunka. Valószínűleg, jól fog szórakozni, aki végig nézi majd az évadot, de nem hiszem, hogy jövő ilyenkor eszébe jutna belőle bármi is.

Értékelés: 6/10

Film adatlap

Confession

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
krimi/thriller
Vetítés dátuma
2019-03-23
Epizódok száma
16
Egy ügyvédbojtár elsőre élete legnagyobb ügyét kapja meg.

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

 • lizzismith64
  2 éve
  Úgy vélem, hogy az első rész nem mindig mutatja, hogy milyen lesz az egész sorozat. Túl a negyedik részen én sem gondolnám, hogy ez "jóféle iparosmunka" lesz. Sőt, igen hatásos fordulatok voltak eddig és szerény véleményem szerint Jun Ho alakítása sem "teljesen vállalható".

 • edimir
  2 éve
  Én többnek érzem, mint "jóféle iparosmunka". Megjegyzem, pár krimit már én is láttam, koreait is.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások