Friss drámáink:
Card image cap

Fiery priest - 1. rész után.

lapishun

Halvány fogalmam sincs, hogy fogjak bele... Már 10 perce töröm a fejem azon, hogy milyen felütéssel vágja bele az írásba a Fiery Priest kapcsán.

Kezdjük talán azzal, ha idén kijön még egy sorozat, amiben ügyész szerepel, én főbe lövöm magam... Elég már! Nem kell több ügyész! Hant lehet velük rekeszteni!Aztán az egy dolog, hogy minden koreai sorozatban a rendőrségen és az ügyészségen csak válogatott analfabéta barmok dolgoznak, de most már a vallás is erre a sorsra jutott.

Én magam nem vagyok hívő, de mind a kereszténység, mind a koreai hagyományok ilyen fajta bemutatása, amit a sorozatban kapunk... háááát... értem én, hogy poénnak szánják, de attól még otromba. Egyáltalán nem iróniáról, vagy kritikáról van szó, hanem gyermeteg, bántó élcelődésről.

Egyszerűen lehetetlenség komolyan venni a főhősben dúló embertelen szörnyűségek átélése okozta lelki fájdalmat, mikor állandóan nevettetni akarnak vele. Ez egyszerűen nem működik.

A karakterek 90%-a eltúlzott és defektes. Ha csak egy-két ilyen lenne, akkor még szórakoztató lenne, de itt MINDENKI egy idióta. A rosszabbik fajtából.

És emiatt tökéletesen mindegy, hogy a színészgárda amúgy kikből áll, a karakterek olyan kibírhatatlanok számomra, hogy még Mézecskét is nehezemre esik elviselnem (pedig amúgy imádom).

Ezek számomra olyan fájó pontok, hogy emiatt csak feszengek a képernyő előtt. Nem tudok feloldódni, nem tudok a történetre figyelni, nem élvezem a humorát a sorozatnak, és a színészek játékára sem vagyok így kíváncsi.

Aki ezeken túl tud lépni, az szerintem remekül szórakozhat. Én nem tudok.

Értékelés: 4/10

Film adatlap

Fiery priest

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
vigjatek
Vetítés dátuma
2019-02-15
Epizódok száma
40
Pap vagy gengszter?

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások