Friss drámáink:
Card image cap

Legal High - 1. rész után

lapishun

Aki látta a My Golden Life című, röpke 52 részes sorozatot, az biztos szívébe zárta az ikerpár szőke copfos Jisoo-ját és az őt alakító Seo Eun-Sut is. Mikor megtudtam, hogy kijött egy új sorozat és ebben végre főszerepet kapott, nagyon örültem. Sajnos ez az öröm nem tartott sokáig, kb két perc kellett, hogy végképp lehervadjon az arcomról a mosoly. Hiába Seo Eun Su, számomra nézhetetlen a Legal High.

Amíg a szintén ma megnézett Touch Your Heart humorát kedveltem, addig ettől elfogott a szekunder szégyen érzet. Kínosan feszengtem minden egyes erőltetett poénnál és a borsódzott a hátam a karakterek 90%-ától.

Kár érte. Seo Eun Su itt sem játszik rosszul, de sajnos nem nem elég ahhoz, hogy elviseljem azt a fajta ripacskodást, amit mindenki más leművel.

Nem tudom... lehet ízlés kérdése... de számomra már az is fura, hogy minden Koreában nem csak minden rendőr de ügyvéd is totál idiótának van beállítva a sorozatok többségében.

Szóval nem... sajnos nagyon nem tetszett.

Objektív érvem nem nagyon van a sorozat ellen, mert főleg szubjektív az a mérhetetlen ellenszenv, amit kiváltott belőlem...

Ettől függetlenül nem tudok többet adni rá, mint:

Értékelés: 3/10

Film adatlap

Legal High

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
vigjatek
Vetítés dátuma
2019-02-08
Epizódok száma
16
A legjobb ügyvéd = legjobb ember?

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Binky

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások