Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Best Chicken - 1. rész után

lapishun 1949 megtekintés, 6 hozzászólás
Mióta koreai sorozatokat nézek, azt figyeltem meg, hogy az országos tévéadók drámái közt kevesebb a kedvemre való, a kisebb, kábeles adók műsorai sokkal inkább lekötnek. Azokon valahogy nem érződik, hogy széles tömegeknek akarnának megfelelni és a nézettség/bevétel utáni ácsingózás sem érződik rajtuk annyira.



A Legjobb Csirke (Best Chicken) című sorozat az MBN-en indult és semmit nem tudtam róla, vaktában próbáltam ki. És nagyon nem bántam meg. Az első jeleneteknél már érződött a kis, házias légkör, nyoma sem volt semmi nagyravágyásnak, minden békésnek, családiasnak, szerethetőnek tűnt. Elnéztem a bénácska színészfiúk játékát is, nem zavart, hogy kezdők, szívből játszanak és ennyi elég volt. Aztán felsikkantottam, mikor feltűnt a női főszereplő. Sohye-t jó volt viszont látni és végre főszerepben!



A sorozat így elsőre egy „feelgood” alkotásnak tűnik, ahol nem a viharos történeten, hanem a hangulaton van a hangsúly. Még nem merem elkiabálni, hogy az Age of Youth köszönt vissza az első rész láttán, - azt a szintet nehéz lesz megugrani – de mindenképp pozitív benyomásokra tettem szert.



Az egész olyan, akár egy kamara vígjáték, akár egy helyszínen is játszódhatna a történet. (Igazából az első epizód végig egy utcán belül játszódik). Egyelőre könnyű darabnak tűnik, persze felvillantották pár pillanatra a háttérben húzódó drámát, de ennyiből még nem látszik, mennyire akarják kifejteni azt.

Én mindenképp kipróbálásra javaslom, a szereplők szerethetők, a történet aranyos, a hangulata pedig egész egyszerűen remek. Persze látszik, hogy kevés pénzből készült, de ezen nem tudok fennakadni, ha lelkesedéssel és szívvel pótolják azt.

Értékelés: 9/10
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Saichiiro no One Room
lapishun 2179 megtekintés, 6 hozzászólás Nem tagadom, a sorozat plakátja volt az, ami felkeltette az érdeklődésemet és megnéztem az első részt. És nem tudom eldönteni, hogy jó
VIXX-visszatérés: játék az érzékekkel
Brigi 1286 megtekintés, 0 hozzászólás A tavaszi comeback-időszakból a [b]VIXX[/b] sem maradhatott ki: a harmadik koreai stúdióalbumával jelentkező együttes április 17-én a tőle
Angel's Last Misson: Love - 2 rész után
lapishun 2252 megtekintés, 1 hozzászólás Az ezerszer látott téma ezeregyedik feldolgozása. Nehéz nem ezzel a gondolattal kezdeni az írásom. És valószínű, mindenkinek ez fog eszébe
Suspicious Partner / Love in trouble
lapishun 2883 megtekintés, 1 hozzászólás Suspicious Partner / Love in trouble Nagy bajban vagyok ezzel a drámával. Legszívesebben csupa rosszat írnék róla, de aztán
Cookie beállítások