Friss drámáink:
Card image cap

Best Chicken - 1. rész után

lapishun

Mióta koreai sorozatokat nézek, azt figyeltem meg, hogy az országos tévéadók drámái közt kevesebb a kedvemre való, a kisebb, kábeles adók műsorai sokkal inkább lekötnek. Azokon valahogy nem érződik, hogy széles tömegeknek akarnának megfelelni és a nézettség/bevétel utáni ácsingózás sem érződik rajtuk annyira.A Legjobb Csirke (Best Chicken) című sorozat az MBN-en indult és semmit nem tudtam róla, vaktában próbáltam ki. És nagyon nem bántam meg. Az első jeleneteknél már érződött a kis, házias légkör, nyoma sem volt semmi nagyravágyásnak, minden békésnek, családiasnak, szerethetőnek tűnt. Elnéztem a bénácska színészfiúk játékát is, nem zavart, hogy kezdők, szívből játszanak és ennyi elég volt. Aztán felsikkantottam, mikor feltűnt a női főszereplő. Sohye-t jó volt viszont látni és végre főszerepben!A sorozat így elsőre egy „feelgood” alkotásnak tűnik, ahol nem a viharos történeten, hanem a hangulaton van a hangsúly. Még nem merem elkiabálni, hogy az Age of Youth köszönt vissza az első rész láttán, - azt a szintet nehéz lesz megugrani – de mindenképp pozitív benyomásokra tettem szert.Az egész olyan, akár egy kamara vígjáték, akár egy helyszínen is játszódhatna a történet. (Igazából az első epizód végig egy utcán belül játszódik). Egyelőre könnyű darabnak tűnik, persze felvillantották pár pillanatra a háttérben húzódó drámát, de ennyiből még nem látszik, mennyire akarják kifejteni azt.

Én mindenképp kipróbálásra javaslom, a szereplők szerethetők, a történet aranyos, a hangulata pedig egész egyszerűen remek. Persze látszik, hogy kevés pénzből készült, de ezen nem tudok fennakadni, ha lelkesedéssel és szívvel pótolják azt.

Értékelés: 9/10

Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

 • ququcs
  2 éve
  Eddig csak nézegettem ezt a sorozatot vajon milyen lesz ?? Most végig olvasva az ajánlásodat úgy döntöttem belevágok. Köszönöm zzzizzzi-nek a fordítást!!

 • lapishun
  2 éve
  Valószínű a színészeken és a sztori mélységén úszik el a dolog, hisz az Age of Youth színészei nagyon jól játszottak és a sztori is nagyon kellemes volt. Ez meg tényleg nagyon amatőr szagú, de engem így is sokkal jobban szórakoztat, mint a megszokott drámák.

 • edimir
  2 éve
  Kedves lapishun! Az ismertetőd alapján belevágtam, mivel az Age of Youth nekem is nagy kedvencem.
  Sajnos nálam ez a sorozat "nem jött be". Friss, eredeti, sziporkázó ötletek, de vhol az egészből mégis hiányzik számomra vmi.

 • Marcsi
  2 éve
  Szia lapishun! szomorú lettem, de bizakodom, hogy a kettő közé betudod ékelni. ❤️

 • lapishun
  2 éve
  Tényleg szívesen fordítanám, de ha végre befejezem a Mr Sunshine-t, akkor az Ever Nightot akarom gyorsan lezavarni, hogy készen álljak kedvenc JYP-s színészlányom tavasszal érkező sorozatára (Psychometric Fellow) . Ha a kettő közt lesz időm rá, akkor talán szóba jöhet.

 • Marcsi
  2 éve
  Szia lapishun! be vállalod a fordítását? én nagyon örülnék neki a bemutatásod alapján jónak bizonyul.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások