Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


My Strange Hero - 1. rész után

lapishun 3906 megtekintés, 0 hozzászólás
Bele se fogjon a cikk olvasásába az, aki pozitív érzelmeket táplál a sorozat iránt, mert vérig fogom sérteni.

Sajnos a My Strange Hero már az első másodpercekben kínos feszengésre késztetett és ez az érzés végig kitartott az első rész megtekintése alatt. A vágó olyan szinten szúrta el ezt a munkát, hogy azzal már csak casting és a rendező versenyezhetett.



A dinamika nélküli, céltalan vágások iskolapéldája kíséri végig az egész sorozatot. Valószínű erre kevesen érzékenyek, de engem már a MJ-re motorozós jelenet olyan szinten felbosszantott, hogy az esküvőn történteket már fokozott elhatárolódással tudtam nyomon követni a képernyőn.

Olyan szinten izzadságszagú a könnyed humorra való törekvése a stábnak, hogy az teljesen kiöli a szórakozást a jelenetekből. A dramaturgtól kezdve a színészi játékig minden hiteltelenné válik.



Az meg, hogy még mindig 25-28 évesek játszanak középiskolásokat egyszerűen borzasztó! Tisztán látszik, hogy a készítőknek nemhogy a mai fiatalokról, de a 10 évvel ezelőttiekről sincs halvány fogalma sem.

A történet maga amúgy nem lenne rossz és a színészeket sem tudom túlságosan bántani. Egyszerűen csak a mérhetetlen erőlködés és giccs tönkre tesz mindent.

Sajnos senkinek sem tudom jó szívvel ajánlani a sorozatot.

Értékelés: 3/10
Film adatlap

My Strange Hero

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
romantikus
Vetítés dátuma
2018-12-10
Epizódok száma
32
Középiskolás szerelem felnőtt fejjel?

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Untouchable
lapishun 4821 megtekintés, 3 hozzászólás Tudom, tudom, az elkövetkezők egy férfi totál felesleges sirálmai, de muszáj kiadnom magamból. 2 perc telt el csak az
Man to Man
lapishun 4770 megtekintés, 6 hozzászólás A rajongó körökben nagy port kavart, Magyarországon is forgatott Man to Man magyar felirata megérkezett ekjaksa jóvóltából. Magyar
Idolm@ster KR
lapishun 2370 megtekintés, 0 hozzászólás Emlékszem, mindig is szerettem a nyugis, slice of life animéket, amik az élet apró örömeiről, a hétköznapokról szólnak, s inkább a
Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume o Minai
lapishun 2205 megtekintés, 1 hozzászólás Ma rendhagyó módon egy animéről fogok írni, mégpedig egy elég érdekes darabról. A fenti kép alapján a legtöbben legyintettek, miszerint
Cookie beállítások