Friss drámáink:
Card image cap

Children of Nobody - 1. rész után.

lapishun

Országos adón ritkán látni komolyabb témát feldolgozó krimit, így kissé szkeptikusan ültem le az MBC új sorozatát megnézni. Sajnos a rossz előérzetem jogos volt, ennek a sorozatnak kábelen lenne a helye, ahol sokkal durvább és reálisabb formában mutathatták volna be, s akkor talán az év egyik legjobb sorozata lehetne. Így sajnos "csak" egy jó sorozat lett belőle.

A történetről nem írok semmit, mert egyrészt az első részben csak egyik rejtélyt mutatták be a másik után, másrészt nem akarok semmit lelőni. A sorozat valahol a pszicho-thriller és a mély karakterdráma között van félúton. A sztori kifejezetten érdekes, de az én ízlésemnek kicsit túl misztikus. A sorozat világ jól felépített, látszik, hogy nem 5 perc alatt lett összedobva a forgatókönyv, viszont a dramaturg nem sikerült ilyen jól. A párbeszédek néha suták és erőltetettek, érződik rajtuk, hogy azért ilyenek, mert a feszes tempójú sztori megköveteli, hogy nyílegyenesen haladjon minden. Így a főszereplők bemutatására nem sok idő jut, nem igazán ismerjük meg őket, ezért kicsit személytelen az egész, nem tudunk azonosulni velük, se átérezni a problémájukat. Márpedig amilyen problémákat felvet a sorozat, azokhoz kell az empátia, mert főleg gyerekek körül forog a téma.

Összességében elmondhatom, hogy MBC-s krimihez képest jól sikerült az első rész, mindenkinek ajánlom kipróbálásra, aki szereti a rejtélyeket.

Értékelés: 7/10

Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

 • piri512piri
  2 éve
  Azt hiszem jól érzékelem, hogy itt egy rövid ismertetőt és véleményezést olvashatok. Ez legalább segít a választásban, ami meglehetősen sok.
  Köszönet a rövid ismertetésért és véleményezésért.

 • lapishun
  2 éve
  Kedves Piri!

  Ezek nem reklámok, hanem személyes ismertetők/kritikák. Mi nem foglalkozunk a sorozatok videóinak legális forgalmazásával, se illegális kalózkodással. Ha valamelyik sorozat ingyenesen elérhető hazánkban, azt mindig megemlítjük (sajnos alig van ilyen, a KBS-es sorozatokat a KBS hivatalos youtube csatornáján megtekintheted angol felirattal).
  Ettől függetlenül, a hazai fordító közösség néhány tagja ide az oldalra is feltölti a feliratát, illetve páran megadják a videók elérhetőségét is (ennek legalitását nem áll módunkban vizsgálni, ha jelentés érkezik szerzői jogi problémáról, akkor töröljük azokat).

  Vannak erre szakosodott, illegálisan működő weboldalak, ahol a videókat is megtalálod és elég nagy kínálattal rendelkeznek, de mi tőlük elhatárolódunk. Esetleg ott próbálkozz a beszerzéssel.

 • piri512piri
  2 éve
  Azt szeretném kérdezni, hogy az itt reklámozott sorozatokat hol lehet megnézni felirattal együtt? Többször próbálkoztam itt megnézni, de ez nem sikerült. Számomra az lenne a reális, ha itt ezen az oldalon, ahol bemutatják, nem csak a képek legyenek nézhetők, hanem maga a sorozat is. Lehet hogy ez egy nagy kérésé. Mindig gond a keresés. A segítséget előre is köszönöm.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások