Friss drámáink:
Card image cap

Bad Papa - 1. rész után

lapishun

Két vallomással is tartozom a sorozat kapcsán. Az egyik, hogy már rég megnéztem, de nem akaródzott írnom róla. A másik, hogy csak Shin Eun-Soo miatt kezdtem bele.

És akkor itt most le is ragadnék. Shin Eun-Soo. A 2016-os Vanishing Time: A Boy Who Returned című filmben láttam először és tudtam, hogy ez 15 éves kislány örökre a kedvencemmé válik. Bár nem egy kiemelkedő szépség, nekem jól esik ránéznem, mert mindig erősen formálja az általa játszott karaktereket. Persze most már 17 éves és egy teljesen más szerepet alakít, mint abban filmben, de nagyon kíváncsi voltam rá és a többi JYP színészcsemetére (a lány osztálytársai közül többen érkeztek a cég "istállójából").

És ha már színészek, akkor Jang Hyuk. Ahogy nekem Shin Eun-Soo, valószínű, számotokra ő lesz a húzó név. És teljesen megérdemelten. Nagyon kevés koreai sorozatnak van férfi főszereplője (többségében a női szereplők töltenek több időt a képernyőn, a történet az ő karakterük által van elmesélve) és mégkevesebbel vagyok megelegédve velük. Ám ez a középkorú, egykori boxoló kifejezetten jól sikerült karakter és illik Jang Hyukhoz. Egyszerűen, de hihetően alakítja a kissé elveszett, de elveihez hű, önmarcangolásra hajlamos apát.

A történet érdekes, bár számomra néha túlságosan is az, megelégedtem volna egy picit kevesebb történéssel. A forgatókönyv is teljesen rendben van, nem túl pörgős, de végig fent tartják a néző figyelmét.

Mindent összevetve ez már a sokadik őszi dráma, amit csak ajánlani tudok.

értékelés: 8/10

Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

 • ququcs
  2 éve
  Kérdésem, hogy a Bad Papa c. sorozatnak lesz magyar fordítása, vagy csak ismertető és ajánlás volt?? A választ előre is köszönöm!!

 • csabamama2
  2 éve
  Igen, jól mondod Jang Hyuk tényleg húzós lesz számomra legalább is biztosan. Szeretem mint színészt. Nagyon várom ezt a doramát, nem tudom van-e valaki fordító, aki bevállalta ezt a munkát?

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások