Friss drámáink:
Card image cap

Nyerj páros belépőt a Koreai Filmfesztálra!

lapishun

Nyereményjátékunkban belépőt nyerhetsz a Koreai Filmfesztivál budapesti Sugár Moziban vetített filmjeire. A fesztivál programját itt találjátok.

A játék menete:
- Regisztrálj be az a-pop.eu oldalra, vagy jelentkezz be, ha már korábban regisztráltál.
- Hozzászólásban ez alá a hír alá írd meg, hogy melyik nap, melyik filmre szeretnél eljutni, és hogy miért azt a filmet választottad.

A játék 2018.10.18-tól 2018.10.21-ig tart.
Sorsolás: 2018.10.22.


Összesen 5db, egy filmre szóló páros jegyet sorsolunk ki. Ha nem tudnál kit vinni magaddal, állj össze más jelentkezővel!

Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

 • lapishun
  2 éve
  A játék véget ért, a nyertesekkel hamarosan e-mailben felvesszük a kapcsolatot. Majd adategyeztetés után közzé tesszük itt az 5 szerencsést és a jegyek átvételének módját.

 • SoraMaou
  2 éve
  2018. november 8-án szeretném megnézni a A 7-ES SZOBA című filmet. Eddig DO szerepeiben és színészi teljesítményében sosem csalódtam, így megnézném most egy filmszerepben is. Szerintem dobjon el kaszát-kapát és csak színészkedjen :)

 • Binky
  2 éve
  A Boszorkány 1. rész, The Witch érdekelne engem is.

 • lauraspeed98
  2 éve
  Burning!
  A forgatokonyv elkepesztoen zsenialis es a szereplok jatekara is kivancsi vagyok. Trailer alapjan misztikus/thriller,kivancsi vagyok vajon milyen "realis" vonala lesz a tortenetnek*_*

 • Blackfield
  2 éve
  November 7. A kotnyeles nyomozó 2.
  Krimi és vígjáték, nem is szólva a három főszereplőről! :) Több filmben és sorozatban is láttam őket, kedvelem a játékukat. (Bár az első részt nem láttam, de bepótolható.)

 • zsuzsa
  2 éve
  11. 08 A 7-es szoba. Azért ezt a filmet, mert vígjáték. Habár úgy gondolom a koreai filmeknél nincs nagyon behatárolható kategória. Vígjátékot nagyon ritkán lehet látni. Másik ok a főszereplők. Mindkét színészt láttam már más filmekben. DOH Kyung-soo-t nagyon szerettem a My Annoying Brother filmben, először a Hello Monster doromában láttam.

 • zzzizzzi
  2 éve
  A The Witch-en gondolkoztam, november 10.-én... Mivel hétköznap dolgozok, csak hétvégén tudnék Pestre menni. Kíváncsi vagyok erre a filmre, izgalmasnak tűnik. Mikor moziba megyek azt is nézem, mi adná meg az igazi moziélményt. Jobban paráznék a moziban, mint itthon ettől a filmtől - ez az én moziélményem. :)

 • varganiki
  2 éve
  Ez a Be with you nagyon jól hangzik még nem láttam koreai filmet de ez biztos nagyon jó lehet :D

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások