Friss drámáink:
Card image cap

Terius behind me - 6. rész után

lapishun

Még csak 6 részen vagyunk túl, de a Terius már annyira a szívemhez nőtt, hogy tűkön ülve várom az új részeket.

Hiába van tele bugyuta hibákkal a titkosügynökös része a sorozatnak, egyszerűen a hétköznapi részek annyira életszagúak és olyan szórakoztatóak, hogy mindent hajlandó vagyok megbocsátani. Még Im Se-Mi és Sung Joo hihetetlenül tenyérbemászó alakítását is.

Jung In-Sun játéka egyszerűen imádni való. Persze So Ji-Sub sem rossz, de Son Ho-Jun karakterét is elkezdtem kedvelni, nagyon remélem, hogy végül róla is kiderül, hogy nem annyira véresen gonosz figura.

Anyeze-nek köszönjük a magyar feliratot, tényleg jó minőséget szállít hétről-hétre. Egyetlen (nem komoly) kritikaként az amerikai kém- és akciófilmek ismeretének hiányát rovom fel neki. A szöveg ugyanis tele ezzel kapcsolatos szóviccekkel, (pl. a legutóbbi epizód "Bon rejtély" -én vagy 5 percig vigyorogtam.) és ez kimarad a magyar feliratból.

Szóval, aki nem kezdett még bele, annak is teljes szívből ajánlom a sorozatot és kérem, hogy ne várja meg a sorozat végét, hanem nézze együtt a vetítéssel, Anyeze-re biztosan számíthat, gondolom neki is jól esik a visszajelzés.

Így a sorozat feléhez közeledve...

Értékelés: 9/10

Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások