Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Terius behind me - 6. rész után

lapishun 1745 megtekintés, 0 hozzászólás
Még csak 6 részen vagyunk túl, de a Terius már annyira a szívemhez nőtt, hogy tűkön ülve várom az új részeket.

Hiába van tele bugyuta hibákkal a titkosügynökös része a sorozatnak, egyszerűen a hétköznapi részek annyira életszagúak és olyan szórakoztatóak, hogy mindent hajlandó vagyok megbocsátani. Még Im Se-Mi és Sung Joo hihetetlenül tenyérbemászó alakítását is.

Jung In-Sun játéka egyszerűen imádni való. Persze So Ji-Sub sem rossz, de Son Ho-Jun karakterét is elkezdtem kedvelni, nagyon remélem, hogy végül róla is kiderül, hogy nem annyira véresen gonosz figura.

Anyeze-nek köszönjük a magyar feliratot, tényleg jó minőséget szállít hétről-hétre. Egyetlen (nem komoly) kritikaként az amerikai kém- és akciófilmek ismeretének hiányát rovom fel neki. A szöveg ugyanis tele ezzel kapcsolatos szóviccekkel, (pl. a legutóbbi epizód "Bon rejtély" -én vagy 5 percig vigyorogtam.) és ez kimarad a magyar feliratból.

Szóval, aki nem kezdett még bele, annak is teljes szívből ajánlom a sorozatot és kérem, hogy ne várja meg a sorozat végét, hanem nézze együtt a vetítéssel, Anyeze-re biztosan számíthat, gondolom neki is jól esik a visszajelzés.

Így a sorozat feléhez közeledve...

Értékelés: 9/10
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Criminal Minds
lapishun 5785 megtekintés, 15 hozzászólás Elindult Junki legújabb sorozata, az amerikai Criminal Minds koreai feldolgozása. Magyar felirat:
Seirei no Moribito
lapishun 1397 megtekintés, 3 hozzászólás Japán néha csodákra képes. Az Seirei no Moribito (a Szellem őrzője) egy csoda. 1996-ban született Nahoko Uehashi könyve, amiből hamar
Pandora
lapishun 1280 megtekintés, 0 hozzászólás Nehéz dolog erről a filmről írni. Nehéz, mert érződik a szándék, hogy a készítők mit szerettek volna megmutatni. De sajnos nagyon félre
Longing Heart 1 rész után
lapishun 1897 megtekintés, 1 hozzászólás Mikor a bevezető képsorokat néztem, az jutott eszembe, hogy de jó lenne már egy igazi tini romantikus vígjátékot
Cookie beállítások