Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


The Smile Has Left Your Eyes

lapishun 3601 megtekintés, 2 hozzászólás
The Smile has left your eyes - 1. rész után

Kezdem azzal, ami a legjobban érdekel úgyis mindenkit.

Seo In-Guk! Bizony-bizony Korea egyik legjóképűbb fenegyereke játszik a sorozatban. És könnyen lehet, hogy élete nagy szerepét kapta most. Ugyanis, ha összegyúrjuk az eddig sorozatait, akkor megkapjuk ezt a mostani.



Ez a dráma ugyanis... hmm... Nem lesz könnyű megfogalmaznom a mondandómat. Már a sorozat műfaját sem igazán tudom megmondani. Krimi? Talán. Dráma? Talán. Romantikus? Talán.

Az biztos, hogy a tavaszi és a nyári szezon bizony alig szállított nekem tetsző drámát, az őszi felhozatal viszont nagyon erősnek látszik. Két hét alatt két sorozatot is felpontoztam 10/10-re és nagyon úgy néz ki, hogy ez sem ér sokkal kevesebbet. De le kell szállítanom eggyel- a határt, hisz ennyi tökéletes sorozat nem lehet.



A történet nagyon jó, a forgatókönyv tökéletes, kellő mennyiségben csepegteti az izgalmakat és hagy bőven időt a karakterek bemutatására (vagy porhintésre?).

Bár a főszerep egyértelműen Jung So-Miné (ő van legtöbbet képernyőn), a legfontosabb karakter mégis a Seo In Guk által megszemélyesített rejtélyes fiatalember. Ritka, de nem bírtam ki, hogy ne kezdjek bele a második részbe, szóval mikor ezt írom már nem csak az első részt láttam... így ki merem jelenteni, hogy mindkét színész a maximumot hozza ki magából.

És hogy mitől jó még a sorozat? A realitástól. Jó végre hiteles nyomozói munkát látni egy koreai sorozatban (az idióta rendőrök ábrázolástól már agybajt kaptam). Nincsenek túlzások, a rejtély pont annyira rejtélyes, amennyire lennie kell, nincs elmisztifikálva, a realitás talaján mozogva lehet gondolkodni rajta, hogy vajon mi a megoldás. (remélhetőleg így is marad, mert ha elmennek valami misztikus irányba, azonnal dobom a sorozatot első felháborodásomban.)

Szóval mindenkinek ajánlom, aki egy izgalomra, rejtélyre, krimire és nem utolsó sorban Seo In-Gukra vágyik.

Értékelés: 9/10
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Filmajánló - House of the Hummingbird
lapishun 1475 megtekintés, 1 hozzászólás Ez a film nem lesz sokatok kedvence, hisz nincsenek benne jóképű fiúk, sőt alig vannak benne férfi szereplők. És azzal sem fogom emelni a
Yuube wa Otanoshimi Deshita ne
lapishun 895 megtekintés, 0 hozzászólás Nagyjából 3 perc kellett hozzá, hogy teljesen beleszerelmesedjek ebbe a japán sorozatba. De az a három perc tényleg kellett hozzá, mert elsőre
Trap - 1. rész után
lapishun 1747 megtekintés, 3 hozzászólás A Babel kapcsán már majdnem elkiabáltam, hogy végre oly sok év után egy jó krimit kapunk a Signal után... egyelőre még nem tudni, hova fut
2017 Doramáinak hölgyei
Wu Xing 3477 megtekintés, 9 hozzászólás Végre, ez a nekem való világ! Előre is elnézést! De mivel férfiból vagyok, bizony elég, ha szép a hölgyike, nem feltétlenül kell
Cookie beállítások