Friss drámáink:
Card image cap

The Guest - 1. rész után

lapishun

Atyaúristen!!!!

A Signal óta várom, hogy történjen végre valami említésre méltó a koreai krimi fronton, szállítson már végre valmi minőségi cuccot az OCN.... Hát most szállított.
Akkora pofon csattan a gyanútlan néző orcáján a The Guest első részében, hogy huhh....

Aki látta a Wailing című filmet, az jól tudja, hogy a koreaiak nagyon is tudnak horrort/thrillert készíteni, ha akarnak. Hát kérem a The Guest olyan minőségi borzongást is izgalmat szállít egy 40(!) perc hosszú felvezetőben, amiért bármelyik Hollywoodi rendező összetenné a kezét. Lebilincselő, hátborzongató és tényleg kikapcsolhatatlan. Csodálatos operatőri munkával, vágással, nagyfilmes hangulattal... egyszerűen tényleg bámulatos látvány fogad (mármint ha az erőszak és a vér lehet bámulatos).

Amit más sorozatokban letudnak 3 percben és gagyi effektekkel, itt hihetetlen kidolgozottan, remek hangulattal vezetik fel. A sorozat első epizódjának majdnem a fele szinte egyetlen, véget nem érő borzongás.Egyelőre csak szuperlatívuszokban tudok beszélni a The Guestről, úgyhogy nem eresztem bő lére a mondandót. A lényeg, hogy egy hihetetlen mód izgalmas, remek sztorijú rémisztő thrillert kapunk nyomokban horror elemekkel. Nagyon remélem, hogy kitart ez a minőség és végig izgulhatjuk mind a 16 részt.

Értékelés: 10/10

Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

  • jobi66
    2 éve
    Óh ez szuper hír figyelni fogom.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások