Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


My Secret Romance - 1. rész

lapishun 4767 megtekintés, 0 hozzászólás
Be kell valljam, elég erős prekoncepcióval ültem le megnézni a My Secret Romance első részét. Az előzetesek által felvázolt sablonos, élettelen helyzet meggyőzött arról, hogy csak és kizárólag Sung Hoon az, aki miatt bárki is kíváncsi lehet rá.
Ez a véleményem csöppet sem változott, mikor a nyitó jelenetben Song Ji-Eun halál idegesítő szemüvegében sétált be a diszkóba, csak hogy három másodperc alatt átváltozzon béna titkárnőből a táncparkett szexi ördögévé. Már épp leállítottam volna a videót, hogy jó, kösz ilyen karaktergyilkos átváltozás kicsit sok az első 2 percben, amikor megmutatták, hogy a valóságban hogy néz ki főhősnőnk tánca. Ezzel meggyőztek, hogy nézzem tovább.



De sok örömöm nem volt a következő percben. Erősen túljátszott másnapos utcán kóválygás, és a szokásos teljesen öncélú félmeztelen férfi mutogatás… Könyörgöm, legalább erőltessék már meg magukat annyira az írók, hogy valami látszat okot találjanak, miért kell férfi mellkast nézni fél percen át! Ráadásul ha jó nőt látunk a képernyőn azt egyértelműen negatívnak állítják be, mintha tényleg minden miniszoknyás nő csak egy olcsó cafat lehetne.
A történet sajnos azt sem éri meg, hogy nagy vonalakban végig szaladjunk rajta. Csebol pasi, szerencsétlen nő. Eredeti, igaz?
Szegény Sung Hoon-on látszik, hogy próbál életet lehelni a karakterébe, de sajnos egyedül nem lesz képes megmenteni ezt a sorozatot. Hiába szórakoztató a pasi, a klisé tenger és a modoros párbeszédek halmaza között elsikkad az a pár eredetinek tűnő mozdulat is, amit ő varázsol a képernyőre. Ritkán írok ilyet, de a női főszereplő sokkal sótlanabb a párjánál. Song Ji-Eun nem lép ki a rátukmált bugyuta szerepből, annyira semmilyen, hogy pár fáradt ásításon kívül nem vált ki belőlem semmit hiába helyezik egyik helyzetkomikumból a másikba.
Persze vannak pozitívumok is, amiket meg kell említeni Sung Hoon kívül is. Akadnak kifejezetten humoros pillanatok és a főszereplők közt tényleg van némi szikra, tehát a romantikus vonal akár még erős is lehet. Kérdés, hogy a folytatást mennyire viszik el szenvedős irányba.
Számomra sajnos eddig az idei egyik leggyengébb sorozat kezdés volt.

Pontszám: 5/10
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Elmarad Be.A Budapesti koncertje!
lapishun 1753 megtekintés, 27 hozzászólás A www.a-pop.eu legújabb nyereményjátékában egy belépőjegyet sorsolunk ki a Be.A 2018. április 19-i budapesti koncertjére. [b]Hogyan
Arthdal Chronicles - 1. rész után
lapishun 3028 megtekintés, 1 hozzászólás Azt hiszem, nem túlzok, ha azt mondom, az Arthdal Chronicles sokak által az év legjobban várt sorozata. Én is nagyon vártam, hisz kíváncsi
Strong Woman Do Bong Soon
lapishun 1835 megtekintés, 0 hozzászólás Elég nagy várakozás övezte a Strong Soman Do Bong Soont. Főleg a férfi szereplők miatt. Három jóképű pasit is kapnak a hölgynézők, akik
Black – 1. rész után
lapishun 3162 megtekintés, 6 hozzászólás A Black nem árul zsákbamacskát. Már az első jelenetben nyilvánvalóvá teszi, hogy nem könnyű limonádéval lesz dolgunk. Itt bizony lesz
Cookie beállítások