Friss drámáink:
Card image cap

My Secret Romance - 1. rész

lapishun

Be kell valljam, elég erős prekoncepcióval ültem le megnézni a My Secret Romance első részét. Az előzetesek által felvázolt sablonos, élettelen helyzet meggyőzött arról, hogy csak és kizárólag Sung Hoon az, aki miatt bárki is kíváncsi lehet rá.
Ez a véleményem csöppet sem változott, mikor a nyitó jelenetben Song Ji-Eun halál idegesítő szemüvegében sétált be a diszkóba, csak hogy három másodperc alatt átváltozzon béna titkárnőből a táncparkett szexi ördögévé. Már épp leállítottam volna a videót, hogy jó, kösz ilyen karaktergyilkos átváltozás kicsit sok az első 2 percben, amikor megmutatták, hogy a valóságban hogy néz ki főhősnőnk tánca. Ezzel meggyőztek, hogy nézzem tovább.De sok örömöm nem volt a következő percben. Erősen túljátszott másnapos utcán kóválygás, és a szokásos teljesen öncélú félmeztelen férfi mutogatás… Könyörgöm, legalább erőltessék már meg magukat annyira az írók, hogy valami látszat okot találjanak, miért kell férfi mellkast nézni fél percen át! Ráadásul ha jó nőt látunk a képernyőn azt egyértelműen negatívnak állítják be, mintha tényleg minden miniszoknyás nő csak egy olcsó cafat lehetne.
A történet sajnos azt sem éri meg, hogy nagy vonalakban végig szaladjunk rajta. Csebol pasi, szerencsétlen nő. Eredeti, igaz?
Szegény Sung Hoon-on látszik, hogy próbál életet lehelni a karakterébe, de sajnos egyedül nem lesz képes megmenteni ezt a sorozatot. Hiába szórakoztató a pasi, a klisé tenger és a modoros párbeszédek halmaza között elsikkad az a pár eredetinek tűnő mozdulat is, amit ő varázsol a képernyőre. Ritkán írok ilyet, de a női főszereplő sokkal sótlanabb a párjánál. Song Ji-Eun nem lép ki a rátukmált bugyuta szerepből, annyira semmilyen, hogy pár fáradt ásításon kívül nem vált ki belőlem semmit hiába helyezik egyik helyzetkomikumból a másikba.
Persze vannak pozitívumok is, amiket meg kell említeni Sung Hoon kívül is. Akadnak kifejezetten humoros pillanatok és a főszereplők közt tényleg van némi szikra, tehát a romantikus vonal akár még erős is lehet. Kérdés, hogy a folytatást mennyire viszik el szenvedős irányba.
Számomra sajnos eddig az idei egyik leggyengébb sorozat kezdés volt.

Pontszám: 5/10

Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások