Friss drámáink:
Card image cap

Exit - Mi a boldogság?

lapishun

Az Exit bevezető képsorai alatt elgondolkodtam rajta, hogy láttam-e már koreai scifit. Mármint olyan klasszikus, igazi régimódi scifit. Azt hiszem nem. Sőt szerintem a koreaiaknál egész egyszerűen ez a műfaj teljesen kimaradt. Hogy az Exit scifi-e? Talán. Az alaptéma, az emberi boldogság és annak társadalmi/személyi feltételrendszere biztosan scifi téma, de ahogy a sorozat a témához közelít, az már kevésbé az.

Az Exit tulajdonképpen egy hosszabb film, amit négy részre vágtak fel. A forgatókönyv viszont mégis inkább sorozatos, semmint filmes, de a terjedelemnek meg így az az előnye, hogy unatkozni nem lesz időnk, hisz ebbe a 4 részbe zsúfoltak bele mindent, amire máshol 16 jut.A főszereplő Choi Tae-Joont már régi barátunk. Én eddig kifejezetten kedveltem a játékát, és most sem volt rossz, de annyira erős karakterű színész, hogy nem igazán tudtam a színészt elválasztani a szereptől (és ez most hátrányként éltem meg).Woo Hyeon szerintem már minden koreai színészpalánta apját eljátszotta, de hiába a hatalmas tapasztalat, elég átlagosnak láttam ebben a szerepben. Bár legalább hiteles volt.Nem tudok elmenni Jeon Soo-Jin mellett sem. A fura arcú színésznő kíváncsivá tett. Szívesen megnézném egy sorozat főszerepében, ahol kibontakozhat.

Mindenképp ajánlom a mini-sorozatot megnézésre. Szerintem senki sem fog benne csalódni. Az sem, aki a drámát keresi, az sem, aki a romantikát és az sem, aki a komolyabb mondanivalóra kíváncsi.

Értékelés: 7.5/10

Film adatlap

Exit

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
drama
Vetítés dátuma
2018-04-30
Epizódok száma
4
Mi a boldogság? Egy érzés? Egy agyban játszódó kémiai folyamat?

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

 • juud
  3 éve
  Boldogság keresése örök téma. a kínálat is sokezer féle
  de lehet hogy összegezhető néhány vágy elérésével..
  és hogy mi a hamis , mi a káprázat? mi a valóság?
  és hol vagyok igazán boldog?
  egy nagy vagy sok kicsire vágyom? megfogalmazható-e, ha elérem, és benne vagyok-az valóban boldoggá tesz?
  tényleg örök kérdés.
  nekem nagyon tetszett a főszereplő srác- az apja kevésbé, a lány pedig amennyi rá volt szabva helyzeteknek megfelelően alakított, érdekes arcú.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások