Friss drámáink:
Card image cap

Suits - 1. rész után

lapishun

Elindult végül a KBS2 új sorozata a Suits. Az eredeti sorozat sokunk kedvence volt, kinek ezért, kinek azért, de tagadhatatlan, hogy főleg a jól eltalált karakterek miatt volt sikeres az NBC műsora.

Nagyok az elvárások, amiket teljesítenie kell a feldolgozásnak. Ez egyszerre átok és áldás is. Áldás, hisz az eredeti sorozat népszerűsége körbelengi a mostani sorozatét is. Átok, mert lehetetlen nem összehasonlítani a kettőt és az elődhöz méricskélni az utódot.

Mint tudjátok, eléggé rögtön ítélő vagyok, akire nagy hatással vannak a részletek. A felvezető sorok rosszul szerkesztett dinamikája nem sok jóval kecsegetett.


Amikor megjelent Choi Gwi-Hwa a képernyőn, valamelyest megnyugodtam, mert tenyérbemászó arca és remek gesztikulálása erős és jól megformált, meghatározó karaktert sejtetett...

De sajnos nem örültem sokáig, mert jöttek sorban a szereplők. Jang Dong-Gun egyszerűen rossz választás volt. Bár imádtam a Gentlemans Dignity-ben, itt úgy éreztem, túlságosan is merev... még akkor is, ha nem az eredeti karaktert játszó Gabriel Machthoz hasonlítjuk. A karakterét nem formálták elég érdekesre, számomra sablonos "énvagyokajóképűfőszereplő" figura lett.Park Hyung-Sik karaktere eggyel jobb. Sok rosszat nem tudok felhozni vele kapcsolatban, de dicsérni sem tudom. Nem sikerült megkedvelnem.A két női szereplő egyelőre szintén eléggé felejthetőnek tűnik. Hiába a tapasztalat, hiába a tehetség... egyszerűen beleolvadnak a környezetbe.

A forgatókönyv nem sikerült rosszra, de inkább tűnik tisztességes iparosmunkának, semmint szívvel-lélekkel megírt soroknak. A történet íve aránylag gördülékeny, de a hangulatfestő elemek némelyike eléggé erőltetettnek tűnik.Összességében nem rossz a sorozat, egy erős közepes szintet hoz egyelőre, de sajnos az eredeti, sziporkázó párbeszédektől és ötletes fordulatokkal teli elődjére kicsit sem hasonlít.

Ha nem feldolgozásról lenne szó, biztos, hogy szó nélkül dobnám az első rész után a sorozatot... így viszont még kap esélyt.

Értékelés: 6/10

Film adatlap

Suits

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
drama
Vetítés dátuma
2018-04-25
Epizódok száma
16
A sztárügyvéd és a zseni kezdő ügyvéd története

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások