Friss drámáink:
Card image cap

A Poem a Day - 1 rész után

lapishun

Azt hiszem, hogy ráleltem 2018 tavaszának legaranyosabb sorozatára. A Poem a Day igazán szívmelengető kis sorozatnak tűnik.

Mielőtt hosszasan belekezdenék az ismertetésébe, muszáj Lee Yoo Bi-val kezdenem....És Lee Yoo Bi-val folytatnom...Egyszerűen nem tagadhatom, ahogy megláttam ezt a lányt a képernyőn, rögtön elvarázsolt azzal az egyszerű természetességgel, ami körbelengi őt. Nincs benne semmi mesterkéltség, semmi modorosság. Egy hihetetlenül kedves és aranyos karaktert játszik, hihetetlenül kedvesen és aranyosan.
Így hát pillanatok alatt berepült a kedvenc színésznőim közé.
De hát nem csoda, hisz az anyukája nem más, mint Kyeon Mi Ri.

Na de vissza a sorozatra. Imádom azokat a sorozatokat, amelyeket a szereplők narrálnak. Egyszerűen sokkal bensőségesebb hangulat teremthető így, hogy a szereplő közvetlenül a nézőhöz beszél. És hát a Poem a Day bővelkedik narrációban.A forgatókönyv faék egyszerűségű, de működik. Egy aranyos, romantikus történetet kapunk, ahol jól felépített jelenetek követik egymást, csupa-csupa szerethető karakterrel. S bár kiszámítható a történet végkimenetele, ez valószínű senkit nem fog elriasztani, mert minden egyes percben remekül lehet szórakozni így is.

A férfi karakterek is teljesen rendben vannak. Itt-ott ugyan találkozunk furcsaságokkal, pl. a kpop rajongók által jól ismer Defconn (a Weekly Idol műsorvezetője)... de igazából ő sem lóg ki a sorból.A férfiak jóképűek, a nők szépek. De mégsem ez a fő jellemzőjük. Hisz nem üres szépségről van szó, mindenkiben találhatunk valamit, amitől emberivé, lélegzővé válik a karakter.

Számomra ez a sorozat egyelőre az idény eddigi legjobbja.

Értékelés: 8/10

Film adatlap

A Poem A Day

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
romantikus
Vetítés dátuma
2018-03-26
Epizódok száma
16
Friss, üde romantikus vígjáték.

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

 • ekjaksa
  1 éve
  Jaj ez a sori nagyon tetszett. Szurkoltam és együtt éreztem a főszereplővel. S a versek is nagyon tetszettek.

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Igen, határozottan érdekesnek tűnik a leírása alapján! Végre kiderül,hogy az egészségügyben nem csak orvosok dolgoznak....van sok szakdolgozó is! Lee Yoo Bi számomra nem annyira nagy meglepetés, mert én a Pinocchio óta kedvelem a színésznőt.

 • roni102
  3 éve
  Kár hogy senki nem fordítja :( Elég jónak hangzik , illetve a színésznő is feldobja számomra.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások