Friss drámáink:
Card image cap

Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Köszönöm szépen a visszajelzést, Móni! Annak tükrében,hogy a cikk nyomokban sem tartalmaz SJS-t (jó, hát van Gong Yoo!!), nagyon kedves tőled,hogy végigolvastad! És nagyon szívesen! :)

 • Wolf Moni
  3 éve
  Ja ... a kitett Goblin OST-ért külön köszönet! Imádom!

 • Wolf Moni
  3 éve
  Na most én is meglepődtem. Nem árt néha a színfalak mögé is nézni. :) Talán a Goblin vetítése előtt hallottam, hogy valami nagyon más lesz és nagyon nagyot fog szólni. Ez így is lett. A többi említett dorama is a kedvenceim közé tartozik, nem gondoltam volna, hogy közös az írónő. Köszönöm a cikket, nagyon tetszett. Szívesen olvasnék hasonlókat a jövőben is.

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Köszönöm szépen Gyomar a kedves szavakat! :) Igen, a Lovers-t, bár 2006-os , mégis nagyon szívesen ajánlom bárkinek megtekintésre. És igen, a Lovers in Paris-t is szívesen megnézném, de valóban nincs fordítása. Néztem az SBS csatorna adott évvégi díjátadóját (2004) és a jelenlévő nézők, amikor bejátszottak jeleneteket a sorozatból visongattak, el tudom képzelni a hihetetlen nézőszám után, mennyire volt népszerű. Bár bennem is van előítélet a "régi" drámákkal szemben, de ellent is mondok önmagamnak, mert van, amikor direkt a kicsit lassúbb, egyszerűbb történetszövés vonz. Éppen ez a Loversre pl. nem is igaz, mivel, ahogy írtam is, az írónő kedvence a pörgő párbeszéd.
  Még egyszer köszönöm a hozzászólást! Jóéjt kívánok! :)

 • gyomar
  3 éve
  Ja igen a lényeget nem írtam, minden sorozatot láttam, és mind nagy kedvenc.(kivétel az első két Lovers)

 • gyomar
  3 éve
  Kedves Süki!
  Ismét egy nagyon jó témát találtál. Sajnos azt kell mondjam, hogy sohasem néztem és tudtam, hogy ki a forgatókönyvíró egy sorozat esetében, de a Te általad említett írónőnek (Kim Eun Sook )való igaz, hogy fantasztikus dolgok kerültek ki a keze alól. Oda fogok figyelni rá. Most vettem észre, hogy már másodszor ajánlottad a Lovers sorozatot, először az orvosokról szóló ajánlóban, illetve most az írónő munkái közt. Már múltkor letöltöttem, és megnéztem. Nagyon hálás vagyok neked mert egy fantasztikus sorozat tele érzelemmel humorral,hűség nagyon szép példája, bosszú, bánat, de minden egyensúlyban van, és ami a lényeg, hogy egy óriási szerelemnek lehettünk tanúi.
  Amit kihagytam volna azt ha összeadjuk kb 4. rész mélyen nézek és telik az idő, de ezt leszámítva nagyon szép sorozatot láthattam.
  Megnéztem az első két sorozatot , de sajnos nem találtam magyar feliratot. Én egyébként nem nagyon szeretek régi sorozatot nézni de ezekkel nagyon szívesen kivételt tennék.
  Jó hosszúra sikerült, bocsi. Gyomar :-)

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Binky

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások