Friss drámáink:
Card image cap

Elmarad Be.A Budapesti koncertje!

lapishun

A www.a-pop.eu legújabb nyereményjátékában egy belépőjegyet sorsolunk ki a Be.A 2018. április 19-i budapesti koncertjére.

Hogyan vehetsz részt a játékban?
Jelentkezz be az oldalra és ide a cikk alá hozzászólásban írd le, hogy ismered-e a bandát és hogy miért szeretnél elmenni a koncertjükre!

A játék időtartama:
2018.04.04 0:00 és 2018.04.09 23:59 között.

Sorsolás:
2018.04.10. 12:00

Nyeremény átvétele
Egy pdf fájlt küldünk, amit neked kell kinyomtatnod. A kinyomtatott jegyet vidd magaddal a helyszínre. Az átadott PDF fájl kinyomtatásából és a fizikai jegy sérüléséből adódó hibák után semmiféle felelősséget nem vállalunk.

A koncert helye és ideje
2018.04.19. 15:30
Budapest, Csili Művelődési Központ

Sok sikert és jó szórakozást!

Reméljük tetszik e kis meglepetésünk... megosztani ér. :)

----------------------------------------

Update:

Sajnos a szervező Beyond Enterprise lemondta a turné három állomását, köztük a budapestit is, így elmarad a Be.A koncert. :(

Nyereményjátékot hirdettünk, amiben belépőt lehetett nyerni az eseményre. Őszintén sajnáljuk, sajnos nem tehetük mást, a jegyet megpróbáljuk visszaváltani, hogy legalább ne ablakon kidobott pénz legyen...

Bár nem a mi hibánk, s nem tehetünk róla, de azért vigasz díjként felajánljunk egy BTS-es kulcstartót, amit ugyanígy, a megadott időpontban kisorsolunk.

Megértéseteket köszönjük.

--------------------------------------------

Update 2

Megtartottuk a sorslást, amin a szerencse penczfruska nevű felhasználónknak kedvezett, akinek itt is gratulálunk. A nyereménnyel kapcsolatos részleteket privát üzenetben elküldtük.

Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Illetve még csak el fog maradni, mert április 19-én lett volna....

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  A sorsoláson a korábban a koncertjegyre jelentkezők vehetnek részt, vígaszdíjul,hogy elmaradt a koncert...

 • Bangtan_Boys
  3 éve
  Megkérdezhetem hogy hogyan zajlik egy sorsolás? :)

 • lapishun
  3 éve
  Frissítettem a posztot. Sajnos a koncert elmaradt. De hogy ne maradjatok ajándék nélkül, vígaszdíjként felajánlunk egyet ezek kozul a BTS-es kulcstartok kozul. Ezt fogjuk holnap kisorsolni.

 • Xy093
  3 éve
  Sziasztok!
  Mostanában ismertem meg a bandát, nagyon  szeretnék elmenni a koncertre. Köszönöm h lehetőséget adtok rá. 🤗

 • kimhangi
  3 éve
  Sziasztok! Annyong haseyo! Én a fiúkat ott kezdtem meg ismerni mikor már az új fel állás volt új névvel. Szoval nem olyan rég. De ez idő alatt nagyon meg kedveletem őket és a zenéiket is. Ezért szeretnék velük találkozni vagy legalább eljutni a kocertjükre. Szeretnék találkozni a kpoper lányokkal vagy esetleg fiúkkal akik úgy szín eljönnek őket megnézzni és támogatni. Szeretnék minden kép menni de ha ezt megnyerném sokat segítene rajtam! :D ^^ Köszönjük az esélyt!

 • Dolna
  3 éve
  Sziasztok!
  Különös lehet de 1 éve még azt sem tudtam, hogy létezik K-POP. Hosszú betegségem a négy fal közé kényszerített és ez a fajta zene sokszor töltött el kellemes érzésekkel. Megfogadtam, hogy ha felépülök és lehetőségem lesz rá elmegyek egy Magyarországra látogató banda fellépésére. Ez egy lehetőség a számomra, ezért szeretném látni a koncertjüket!

 • liviaszol80
  3 éve
  Sziasztok!
  Pár hónapja ismerem a fiúkat és nagyon tetszik, amit csinálnak, nagy rajongójuk vagyok, ezért nagyon szeretnék résztvenni a koncerten! 🤗🤗🤗

 • Raon_090715
  3 éve
  A bandát debütálása ismerem, és mint minden hasonlóan kicsi együttes esetében, a srácok sorsát is szívemen viselem, mert nem kaphatják meg mindazt a rivaldafényt, amit megérdemelnének. A koncerten azért szeretnék részt venni, mert tudom, milyen kicsi az irántuk való érdeklődés, ezért minden egyes résztvevő jelenléte és támogatása fontos lehet a fiúk számára. Mindezek mellett hiszem, hogy egy nagyon családias kis koncertet fognak nekünk varázsolni, ami maradandó élmény lesz mindannyiunk számára, és amit igazán kár volna kihagyni.

 • juhamarina
  3 éve
  Sziasztok.
  Ismerem a bandát, amióta a Magical című számuk kijött. A bandát próbálom megismerni még jobban, és nagyon szeretném őket élőben is hallani. Jelenlegi véleményem róluk röviden annyira, hogy szuperek, illetve hihetetlenül aranyosak:D Szerintem csodálatosak, maga a banda felépítése is, igazából sablon szövegeket nem szeretnék írni, szóval ennyi lenne:)

 • Marcsi
  3 éve
  Sziasztok!
  Ismerem és szeretem is a fiúkat és a zenéjüket is. Régóta figyelemmel kísérem a munkásságukat és nagyon örülnék, ha személyesen is megismerhetném Őket.

 • Blackfield
  3 éve
  Sziasztok!
  Nem ismerem a csapatot, de az unokahúgom igen - ha sikerülne, neki adnám a jegyet, ajándékba. :)
  (... én a Nell-ért rajongok, de semmi esély, hogy eljussak egy Nell's Room-ra. ) :D

 • MLilu27
  3 éve
  Sziasztok, csak most ismertem meg őket, mert érdekelt kik jönnek. Nagyon aranyos fiúk. Jó lenne eljutni a koncetre 😍

 • penczfruska
  3 éve
  Sziasztok!
  Nem régóta ismerem a bandát, de nagyon a szívemhez nőttek. Szeretnék elmenni a koncertjükre, hogy jobban megismerhessem őket. Óriási élmény lenne egy koncertjükön lenni! Egy álmom válna vele valóra😊😍

 • lapishun
  3 éve
  Kedves Otakuarmy!

  A jegyek csak a koncertre szólnak, semmiféle extrát (közös fotó, fanmeeting stb) nem tartalmaznak.

 • mazsola006
  3 éve
  Nemrég ismertem meg őket, de nagyon gyorsan meg is szerettem őket. :) Nagyon szeretnék elmenni a koncertre, hogy láthassam őket élőben, ugyans még sosem votam koncerten. Jó alkalom lenne őket tényleg megismerni, illetve megmutatni, hogy a kpopnak igenis van helye Magyarországon! :D

 • otakuarmy
  3 éve
  Ezzek milyen jegyek?

 • otakutimi
  3 éve
  Igen szeretem és ismerem őket nem is kicsit, nagyon meg ölültem az esélynek mikor mondták, hogy nálunk is lesz koncert kinem hagybnám ezért is azt, hogy lássam öket élőbe!

 • krosz.juki
  3 éve
  Milyen féle ez a jegy? Végül is mindegy a szándék a fontos. Ismerem őket és szeretem is őket és a zenéiket annyira, hogy elakarjak menni oda megismerni még jobban

 • otakuarmy
  3 éve
  Igen és igen ismerem a bandát, bár elsőre nem vágtam le, hogy ők a régi, de még felejthetetlen jó K-Much bandából vannak. Hogy miért akarok, eljutni? Mert koreából képesek eljönni hozzánk magyarokhoz, ezt én nagyra tartom és szeretném támogatni őket. Szeretnél élőbe láttni és érezzni az ölelésük, szeretném hallani és hallgatni a hangjukat és a mondani valójukat.

 • Edit23
  3 éve
  Mostanában ismerkedtem meg velük nagyon tetszik amit csinálnak. :) Szóval elmenni egy koncertjük annyira jó lenne. :)

 • reka852
  3 éve
  Régóta hallgatom a Be.A-t, kisebb-nagyobb kihagyásokkal, de vegül mindig újra rájuk találok. Szeretném őket élőben is hallani, hiszen egy nagyon tehetséges bandáról van szó. Támogatni szeretném őket, hogy lássák, nem hiábavaló amit csinálnak, és hogy sokan vagyunk itt Magyarországon akik szeretjük a zenéiket. :)

 • ppanna510
  3 éve
  🍀 A Be.A banda nem volt ismerős számomra eddig. De amint megtudtam, hogy Európába látogatnak, nagyon megörültem. Amúgy is lelkes támogatója vagyok minden Magyarországi kpop koncertnek. Meghallgattam számaikat, és nagyon ügyes banda. A tagokat nem igazán ismerem, de ez a koncert lehetőség lenne rá, hogy megszeressem a tagokat is, a zenéjük mellett. :)🍀

 • Erzsike
  3 éve
  Sziasztok!
  Nem ismerem a bandát és épp ezért szeretnék elmenni a koncertjükre, hogy megismerjem. Megnéztem pár videójukat most és tetszett, amit láttam.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Binky

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások