Friss drámáink:
Card image cap

Switch - change the world

lapishun

Két dimenziós dráma egydimenziós karakterekkel.

Két dimenziós, mert egyáltalán nem lép le a képernyőről az, amit látunk, megmarad ott, nem szökken ki a saját síkjából a mi terünkbe. És ezért főleg a karakterek a felelősök.

Annyi, de annyi kényszer munkakapcsolatot feldolgozó sorozatot láttunk már, elég csak a zseniális Castle-t, vagy a White Collart felemlegetni. Lett volna honnan meríteni a Switch készítőinek. De nem tették.

Hiába láthatunk két tehetséges színészt a képernyőn, egyszerűen nulla, azaz nulla a kémia kettejük között. A karaktereik pedig egyszerűen halál unalmasak, s nem hogy semmi újat nem tudnak mutatni, még a rég bevált kliséket sem vonultatják fel... olyan steril és semmilyen minden.

4 rész után az egyetlen élethű és kicsit mozgalmas karakterpáros az ügyésznő húga és anyja. Nagyjából 1 percet voltak képernyőn, de sokkal érdekesebbek voltak bárkinél, pedig semmit nem csináltak, csak hihető helyzetben folytattak hihető párbeszédet.

A sorozat története olyan, amilyen. Nem vártam tőle megváltást, hisz ahogy írtam, már sok ilyet láttunk. Ami viszont teljesen elrontja, az a forgatókönyv. Kiszámítható, fordulatoktól mentes és izzadságszagú. A 4. rész végére a két főszereplő már vagy 20x búcsúzott el egymástól végleg, de mindig adódik valami, ami miatt együtt maradnak. Unalmas, csattanó nélküli fordulatok kényszerítik rá őket erre.

Szeretnék pár jót írni a sorozatról (ha már fordítom is), de nem nagyon tudok. Sok tekintetben átlagos, amiben nem, abban átlag alatti. De kiemelkedő egyszerűen nincs benne. Meg lehet nézni, arra tökéletes, hogy vasárnap délután elszundizzon rajta az ember, de tűkön ülve valószínű senki nem fogja várni a folytatást.

Értékelés 6/10

Film adatlap

Switch: Change the World

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
drama
Vetítés dátuma
2018-03-28
Epizódok száma
32
Jogi témájú csavaros történet Jang Keun Sukkal a főszerepben

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

  • nyirianita
    3 éve
    Sajnálom, hogy így gondolod, szerintem nagyon is érdekesen indul ez a sorozat. Három részt láttam eddig, nekem izgalmas, fordulatos volt mind a három. Jang Keun-suk pedig szenzációs színész, a karaktert nagyon jól hozza. Attól tartok a negatív értékelésed miatt sok embernek elmegy a kedve a soritól, pedig érdemes elkezdeni!

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások