Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Switch - change the world

lapishun 1940 megtekintés, 2 hozzászólás
Két dimenziós dráma egydimenziós karakterekkel.

Két dimenziós, mert egyáltalán nem lép le a képernyőről az, amit látunk, megmarad ott, nem szökken ki a saját síkjából a mi terünkbe. És ezért főleg a karakterek a felelősök.

Annyi, de annyi kényszer munkakapcsolatot feldolgozó sorozatot láttunk már, elég csak a zseniális Castle-t, vagy a White Collart felemlegetni. Lett volna honnan meríteni a Switch készítőinek. De nem tették.

Hiába láthatunk két tehetséges színészt a képernyőn, egyszerűen nulla, azaz nulla a kémia kettejük között. A karaktereik pedig egyszerűen halál unalmasak, s nem hogy semmi újat nem tudnak mutatni, még a rég bevált kliséket sem vonultatják fel... olyan steril és semmilyen minden.

4 rész után az egyetlen élethű és kicsit mozgalmas karakterpáros az ügyésznő húga és anyja. Nagyjából 1 percet voltak képernyőn, de sokkal érdekesebbek voltak bárkinél, pedig semmit nem csináltak, csak hihető helyzetben folytattak hihető párbeszédet.

A sorozat története olyan, amilyen. Nem vártam tőle megváltást, hisz ahogy írtam, már sok ilyet láttunk. Ami viszont teljesen elrontja, az a forgatókönyv. Kiszámítható, fordulatoktól mentes és izzadságszagú. A 4. rész végére a két főszereplő már vagy 20x búcsúzott el egymástól végleg, de mindig adódik valami, ami miatt együtt maradnak. Unalmas, csattanó nélküli fordulatok kényszerítik rá őket erre.

Szeretnék pár jót írni a sorozatról (ha már fordítom is), de nem nagyon tudok. Sok tekintetben átlagos, amiben nem, abban átlag alatti. De kiemelkedő egyszerűen nincs benne. Meg lehet nézni, arra tökéletes, hogy vasárnap délután elszundizzon rajta az ember, de tűkön ülve valószínű senki nem fogja várni a folytatást.

Értékelés 6/10

Film adatlap

Switch: Change the World

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
drama
Vetítés dátuma
2018-03-28
Epizódok száma
32
Jogi témájú csavaros történet Jang Keun Sukkal a főszerepben

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Children of Nobody - 1. rész után.
lapishun 1468 megtekintés, 3 hozzászólás Országos adón ritkán látni komolyabb témát feldolgozó krimit, így kissé szkeptikusan ültem le az MBC új sorozatát megnézni. Sajnos a
Nyerj mesés téli ajándékot!
lapishun 1501 megtekintés, 10 hozzászólás A 2017. december 4. és 2017. december 31. között 100 pontot összegyűjtők közül kisorsolunk egy Bluetooth-os női
Bossam - nagybani özvegy rablás
lapishun 958 megtekintés, 0 hozzászólás A koreai hagyomány szerint a megözvegyült feleségek örökre a férjükhöz kötődnek, nem házasodhatnak újra. Hacsak... hacsak nem éri valami
Filmajánló - House of the Hummingbird
lapishun 1473 megtekintés, 1 hozzászólás Ez a film nem lesz sokatok kedvence, hisz nincsenek benne jóképű fiúk, sőt alig vannak benne férfi szereplők. És azzal sem fogom emelni a
Cookie beállítások