Friss drámáink:
Card image cap

Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Kedves Unni2011,igazán szívesen! Ezer szerencse,hogy már rutin,hogy minden napot itt zárok, körülnézek. Így most neked is tudok írni privátot is! :) Kérlek ott keresd a kérdésedre a választ! :) Jóéjt mindenkinek!
  (Amúgy én is a Pinocchioban szerettem LJS-t a legjobban! :) )

 • Unni2011
  3 éve
  Köszönöm Süki az újabb cikkedet. :) Hát bizony, én sem láttam mindegyik "soriját".
  A Pinocchio-ban nagyon tetszett az alakítása, a Secret Garden-ben szimpatikusnak találtam, de ott igazándiból 3 másik pasira figyeltem. :))
  Süki, mi a trükkje a videó berakásának ebben a fórumban? A TVXQ-nál próbálkoztam, de nem jött össze... :(

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Szerintem a V.I.P.-et is azért vállalta el, bár erről nincs közvetlen infóm, mert ellenszenves figurát alakítani egészen más, mint pozitív főhőst, amely szerepek tömkelegét játszotta már el. Én tudom értékelni őt,annak ellenére,hogy rajongásom tárgya immár egy férfiasan tökéletes színész! :)

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Hát, persze. Ő bájosan jóképű, vagy jóképű, mint egy modell, édes mosollyal. Férfiasan jóképűnek, vagy egyszerűen csak férfiasnak én sem őt írnám, úgyis tudod! :)

 • Wolf Moni
  3 éve
  A díjat megérdemelték, hisz nagyot alakítottak mindketten a W-ben. Nem egy általános sztoriról van szó, talán ezért is nagyon népszerű a magyar rajongók körében is. A jósképűség ... az meg valóban relatív. :)

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Ó, Móni, ezt már megbeszéltük! :) Nekem sem Lee Jong Suk a pasiideálom, de azt látom,hogy jóképű fiú! Ahogy ez az eddigi legnagyobb sikert hozó díjátadóján is szemmel látható, MBC Awards 2016, ahol a W-ért a fődíjat kapta meg. Persze, ebben a videóban szer.m inkább Han Hyo Joo-val szerették volna összekötni. Bár, lehet, a jóképűség egyszer előny, másszor hátrány,ha a színészi tehetséget nézzük...


 • Wolf Moni
  3 éve
  Lee Jong Suk. Nekem valahogy kimaradt az életemből. Bár a "W" nagyon tetszett tőle, de sajnos tovább nem jutottam vele kapcsolatban. Talán más karakterek jobban bejönnek. Sorry!

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Itt az alkalom,hogy megköszönjem, amiért hétről hétre elolvasgatjátok a cikkeket, amiket írok. Tudom,hogy régi doramásoknak ezek az írások kevés újat hoznak, szinte alig van információ értéke annak, ami itt megjelenik nektek. De, amikor írom, akkor arra gondolok, egy kis frissítés mindenkire ráfér, mert nagyon sok doramát megnézünk, és néha keverednek események, szereplők... Így legalább legfontosabbakat és még 1-2-t mindenki tud kötni majd az adott színészhez, szerephez stb. És titkon arra is gondolok, hátha kezdő sorozatnézők bizonytalanul bolyonganak a drámás oldalak között, ahogy anno én is kezdtem, és valami kis segítséget kapnak itt is, hogy mit éldemes megnézni, mi az, ami őket érdekelheti. Amikor nagyon kezdő doramás voltam, akkor én pl. valahogy a neten találtam éppen Jong Suk és Rain szereplésével egy filmet, ahol pilóta szerepben voltak láthatók! :) Nem is tudom mi a címe, mert csak koreaiul ment. :) Ma már végignézek bármit koreai nyelven is, ha nagyon érdekel, de akkor még persze nem néztem. Szóval kellenek ezek a drámás oldalak, szerintem. Kellenek Béla ajánlói, kedvcsinálói, földbedöngölő kritikái is..., és a fordítások is!
  Szóval, nagyon nagy inspiráció, és soha nem gondoltam volna, hogy ennyiek kíváncsiak vagytok arra, amit írkálgatok! Még egyszer köszönöm szépen!
  Tényleg nagyon

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Binky

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások