Friss drámáink:
Card image cap

Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Kedves Unni2011! Annyira drága vagy, hogy mindig írsz valamit kedveset, helyeset és eredetit a cikkjeimhez! <3 Nagyon hálás vagyok! Lee Kwang Soo is az, küld neked a szeretetéből! :


 • Unni2011
  3 éve
  Kedves Süki,
  nagyon köszönöm az újabb kedvenced bemutatását! <3 Nagyon csípem a kis nyakigláb fiút. Tehetséges, sokoldalú, humoros.

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Igen, tudom, mert hosszabb videókat is hallgattam meg a témában, illetve olvasgattam is erről. Pont azt összetartozás miatt ölelgetett meg mindenkit és Jihyo is azért törölgette a könnyeit. Nem hiszem,hogy Kwang Soo megélhetése ezen múlna, bár nem tudom. A lényeg,hogy egy végtelen érző szívű fickó, továbbra is fennáll.
  Ja, és nem is írtam,hogy a díjtól van meghatódva... :)

 • lapishun
  3 éve
  Itt a könnyek nem annak szólnak, hogy díjat kap. Hanem a Running Man felett ekkor még rezgett a léc, s úgy volt, hogy beszüntetik a műsort. A műsort, amire a szereplők fél élete ráment. Ha megnézed a legutóbbi, egy évvel későbbi díjátadót, amin Sominnal kapták meg a legjobb pár díját, ugyanígy a Running Manért... eszébe nem volt sírni.
  Az az időszak, amikor a videón készült, az minden szereplő számára nagyon nehéz volt.

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Ráadásul egy finom, érzékeny lélek, pont az a férfi, aki bejön! Nem érzelgős, de van lelke. Mégis csak ideteszem, amikor átveszi a díjat a Running Man-ért, nagyon aranyos!! Ha érti valaki az angolt, ha csak figyeli a videót, levehető. Aranyember!


 • Wolf Moni
  3 éve
  LKS-t nem a szépségéért, hanem fantasztikus színészi teljesítményéért, sokoldalúságáért és nem utolsó sorban humoráért imádjuk. Mindenből kihozza a maximumot, nagyon jó színész.

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Mivel a közönségtalálkozókon minden sztár énekel, ezért Lee Kwang Soo is.., de ő legalább tud is, és még kíséri is önmagát. :) Újabb információval színesítem az amúgy is sokoldalú személyiség-képet:

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Binky

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások