Friss drámáink:
Card image cap

Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Itt 2016-ig bezárólag látható Moon Chae Won, az addigi összes dráma-és filmes szerepében- képekben. Akit érdekel, nézegesse végig!


 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Ó, Gigi43! Most már egy őszinte vallomással tartozom neked. Ami fix,hogy Bae Soo Bin-t felismerem... :) Amikor ehhez a sorozathoz válogattam képeket- most már nyilvánvaló,nem láttam a Brilliant Legacy-t :) -, beírtam a sorozat címét a keresőbe, meg Moon Chae Won-ét, de amikor megláttam a "majmot", Lee Seug Gi-t egy másik képen, akkor elcsábultam, egyáltalán nem figyeltem rá,hogy ez a nő, nem az a nő, akit keresek! :) Mert azt szégyellném, ha amúgy Moon Chae Won-t keverném Han Hyo Joo-val,mivel mindkettőjüket ismerem. Aztán betettem ezt a képet (végre a színésznőre koncentrálva!), nem érdekes,hogy nem Seung Gi-val van a képen! Azt csak érdekességképpen írtam, hogy partnere volt a sorozatban, később filmet is forgattak együtt... No, és most a rövidke videóban LSG és MCW látható ez egészen biztos! :))


 • gigi43
  3 éve
  Kedves Süki, most tényleg Moon Chae Won van a képen :) de...ne haragudj a férfi partnere a feltett képen Bae Soo Bin, a másik főszereplő színész, akit én szintén nagyon szeretek :) Nagyon kevés kép található kettőjükről, ezt találtam , egy oldalt tudok belinkelni:https://opionator.wordpress.com/2011/09/06/brilliant-legacy-or-shining-inheritance-or-chanranhan-yusan-%E2%80%94-episodes-10-to-14/ ezt a fotót kellene megtalálnod itt, jpg-ben van...https://www.google.hu/search?tbm=isch&q=Brilliant+Legacy&chips=q:brilliant+legacy,online_chips:shining+inheritance,online_chips:seung+. Elnézésedet amiért felhívtam a figyelmed :)

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Tudom, mert legalább az egyikük, Joo Won, neked is a szíved csücske. :))

 • Wolf Moni
  3 éve
  Így, hogy nehéz felfogásommal sikerült megértenem ... MEGÉRTELEK! :)

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Úgy értettem az előző hozzászólásomat, Móni :) ,hogy a Good Doctorban annyira jó volt Joo Won, mindenkit lejátszott a színről, nem láttam meg mellette a doktornőt, azaz Moon Chae Won-t.
  A másik sorozatban, a Goodbye Mr. Black-ben pedig annyira tetszett Lee Jin Wook, hogy ott meg azért nem láttam meg Moon Chae Won-t. Nem, mintha rossz lett volna, csak nem rá figyeltem.

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Köszi a véleményt, Móni! Azt hiszem, hogy tényleg az lehetett a baj, hogy én két olyan sorozattal indítottam, ahol "erős férfiak" voltak mellette, mint Joo Won, vagy Lee Jin Wook. De már korrigáltam az a hiányosságomat,hogy bár felismertem arcról, de a nevét sem tudtam! Ezentúl figyelni fogom a pályafutását! :)

 • Wolf Moni
  3 éve
  Egyik kedvenc színésznőm. Szinte mindig a legjobbat kapjuk tőle, én az "élmezőnyben" tartom számon. Nagy kedvencem tőle a The Princess Man és a Good Doctor volt.

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  És tényleg, ő Han Hye Joo!

 • Kahlil Gibran
  3 éve
  Köszi! Hát, esküdni mertem volna,hogy a képen Chae Won van! :) Oldalról az orráról gondoltam...Szemből nem tévesztettem volna össze őket, mert Han Hye Joo is a kedvencem.
  Sajnos ,amit ide tettél, az tényleg nem beilleszthető ide képként, mert csak .jpg fájl-t lehet.
  És nagyon jókor szóltál, mert így még időben tudom cserélni a képet! Meg is kérlek rá,hogy az új képet ellenőrizzed le, legyél szíves! Köszi előre is.

 • gigi43
  3 éve
  Nagyon szeretem Moon Chae Won-t, szinte valamennyi sorzatot és filmet láttam, amiben szerepelt. Elnézésedet kérem, de a 2. szám alatt felrakott Shining Inteheritanc ismertetője alatt Lee Seung Gi-vel a sorozat főszereplőnője Han Hyo Joo látható és nem Moon Chae Won...Itt nem látok lehetőséget hogy ide tegyek egy képet, de itt leelenőrizheted....https://www.google.hu/search?q=han+hyo+joo+shining+inheritance&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjCrpfCufvZAhVLr6QKHTdfAC

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Binky

Beküldte: Binky

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások