Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Missing nine - a kezdetek

lapishun 1905 megtekintés, 0 hozzászólás
Az ezer arcú koreai sorozatgyártás újabb érdekes darabjával szembesül az, aki belekezd a Missing Nine-ba. A harcedzett veteránok számára is megdöbbentő lehet, hogy a sorozat nem csak stílus jegyeket, hanem kimondottan műfajt is vált nagyjából 5 percenként. Sosem tudni, hogy mélydráma, akció, vagy sekélyes komédia vár ránk.

Ebben a káoszban az sem segít, hogy a színészek harcedzett veteránokként mindegyik stílusban képesek a figurájukat teljesen elfogadhatóan alakítani, így nem lóg ki a lóláb, ha épp könnyeket sajtol ki magából, vagy ha épp teljesen abszurd helyzetkomikumot abszolvál.



Első blikkre nehéz szabadulni a Lost (amerikai sorozat) utánérzéstől, de elég pár perc, hogy lássuk a készítők nem onnan merítettek, így nem kell rendőrért kiáltani, szó sincs plágiumról. Persze az elkerülhetetlen flashbackeket itt sem ússzuk meg, de ez a katasztrófa filmek sajátossága.

Látszik, hogy értő kezek formálták a forgatókönyvet és a rendezés is remek. De elengedhették volna kicsit jobban a nézők kezét és merészebben is bánhattak volna az izgalommal. Érződik, hogy a vígjátékba illő jelenetek szántszándékkal vannak a feszültség oldására beleerőszakolva az epizódokba... nélkülük szerintem sokkal tartalmasabb lenne a sorozat.

Mindenképp dicséret illeti a speciális effekteket, a zuhanás, a becsapódás és a vizes jelenetek zseniálisak voltak. Ritkán látni koreai sorozatban ilyet.

Összességében, magam sem tudom, miért nézeti magát a sorozat (mert nem tudtam abbahagyni egyelőre), hisz több hibáját is látom... de... néznem kell.
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Tell me what you saw
lapishun 1937 megtekintés, 1 hozzászólás Az OCN nem rég indult krimije olyan remekül indított, hogy rég éreztem már ilyen rajongást sorozat iránt. Már az első rész felénél sem
Fiery priest - 1. rész után.
lapishun 4616 megtekintés, 0 hozzászólás Halvány fogalmam sincs, hogy fogjak bele... Már 10 perce töröm a fejem azon, hogy milyen felütéssel vágja bele az írásba a Fiery Priest
Where Stars Land - 1. rész után
lapishun 1936 megtekintés, 1 hozzászólás Szeretem a meséket. Szeretem a romantikát, és szeretem, ha elringatnak a fantázia szárnyán. De nem szeretem a következetlenséget és
Just Between Lovers - 1 rész után
lapishun 5344 megtekintés, 7 hozzászólás Azt kell mondjam, az idei év dráma felhozatala sokkal erősebb a tavalyinál. Megszámolni sem tudom hány olyan sorozatba néztem már bele az
Cookie beállítások