Friss drámáink:
Név f(x)
Eredeti név 에프엑스
Fandom név
Debütálás 2009-01-01
Nemzetiség Lány banda
  • Név: Victoria (빅토리아)
    Eredeti név: Song Qian (宋茜)
    Születésnap: 1987-02-02
    1987-02-02
    Victoria (빅토리아) - Vezető, ének, fő táncos /// Birth place: Qingdao, Shandong, China
    Tovább
  • Név: Amber (엠버)
    Eredeti név: Amber Liu (劉逸雲)
    Születésnap: 1992-09-18
    1992-09-18
    Amber (엠버) - fő rapper, ének /// Birth place: Los Angeles, California, United States
    Tovább
  • Név: Luna (루나)
    Eredeti név: Park Sun Young (박선영)
    Születésnap: 1993-08-12
    1993-08-12
    Luna (루나) - fő énekes, vezető táncos /// Birth place: Seoul, South Korea Occupation:
    Tovább
  • Név: Krystal (크리스탈)
    Eredeti név: Jung Soo Jung (정수정)
    Születésnap: 1994-10-24
    1994-10-24
    Krystal (크리스탈) - ének, vizual, táncos, maknae /// Birth place: San Francisco,
    Tovább
  • Név: Sulli (설리)
    Eredeti név: Choi Jin Ri (최진리)
    Születésnap: 1994-03-29
    1994-03-29
    Sulli (설리) - ének, visuals, vezető rapper /// Birth place: Busan, South Korea Occupation:
    Tovább
Az f(x) (에프엑스) egy dél-koreai lánycsapat, amelyet 2009-ben az SM Entertainment alkotot meg.

Látogasd meg az f(x) honlapját!


Victoria (빅토리아) - Vezető, ének, fő táncos
Amber (엠버) - fő rapper, ének
Luna (루나) - fő énekes, vezető táncos
Krystal (크리스탈) - ének, vizual, táncos, maknae
Ex-Tag:
Sulli (설리) - vocals, visuals, lead rap

Discography:
Korean
Studio albums
Pinocchio (2011)
Hot Summer (Repackage) (2011)
Pink Tape (2013)
Red Light (2014)
4 Walls (2015)
Mini albums
Nu ABO (2010)
Electric Shock (2012)
Singles
"Chu~♡" (2009)
Digital singles
"La Cha Ta" (2009)
"Chocolate Love" (2010)
"Thrill Love" (2010)
"12/25 (Wish List)" (2015)
"All Mine" (2016)
OSTs
"Invincible Lee Pyung Kang OST Part 3" (2009)
"Master of Study OST Part 2" (2010)
"More Charming By The Day OST Part.1" (2010)
"Juloring Animal Detectives OST"
"Paradise Ranch OST Part.1" (2011)
"Puzzle Bubble Online OST" (2011)
Japanese
Singles
"Summer Special Pinocchio / Hot Summer" (2015)
"4 Walls/Cowboy" (2016)
Digital singles
"Hot Summer" (2012)

  • [STATION] f(x) 에프엑스 'All Mine' MV

    2016.07.21
    SM STATION's new track “All Mine”, sung by f(x), has been released. Listen and download on iTunes & Apple Music, Spotify, and Google Play Music http://smarturl.it/STATION24 f(x)
  • f(x) 에프엑스 '4 Walls' MV

    2015.10.26
    f(x)’s 4th album “4 Wall” and the music video of their lead track “4 Walls” have been released. Listen and download on iTunes & Apple Music
  • f(x) 에프엑스 'Red Light' MV

    2014.07.03
    f(x)'s new title track 'Red Light' has been released. Listen and download on iTunes & Apple Music https://itunes.apple.com/us/album/the-3rd-album-red-light/id896036646 f(x)
  • f(x) 에프엑스 '첫 사랑니 (Rum Pum Pum Pum)' MV

    2013.07.24
    Listen and download on iTunes & Apple Music https://itunes.apple.com/us/album/f-x-the-2nd-album-pink-tape/id677605556 f(x) Official http://fx.smtown.com

További videók:
Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

  • Wu Xing
    2018-04-26 14:41:30

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Binky

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások