Friss drámáink:
Név HELLOVENUS
Eredeti név 헬로 비너스
Fandom név
Debütálás 2012-05-09
Nemzetiség Lány banda
  • Név: Alice (앨리스)
    Eredeti név: Song Joo Hee (송주희)
    Születésnap: 1990-03-21
    1990-03-21
    Alice (앨리스) - leader, main vocalist. /// Dél-koreai énekes és táncos a Fantagio Music
    Tovább
  • Név: Nara (나라)
    Eredeti név: Kwon Na Ra (권나라)
    Születésnap: 1991-03-13
    1991-03-13
    Nara (나라) – visuals, sub vocalist. ///
    Tovább
  • Név: Lime (라임)
    Eredeti név: Kim Hye Rim
    Születésnap: 1993-01-19
    1993-01-19
    Lime (라임) – main rapper, main dancer, lead vocalist
    Tovább
  • Név: Yooyoung (유영)
    Eredeti név: Lee Yoo Young
    Születésnap: 1995-01-23
    1995-01-23
    Yooyoung (유영) – lead rapper, lead dancer, sub vocalist
    Tovább
  • Név: Seoyoung (서영)
    Eredeti név: Lee Seoyoung
    Születésnap: 1994-06-27
    1994-06-27
    Seoyoung (서영) – lead vocalist
    Tovább
  • Név: Yeoreum (여름)
    Eredeti név: An Chaeyeon (안채연)
    Születésnap: 1996-06-04
    1996-06-04
    Yeoreum (여름) – maknae, vocalist (also known as 'Summer')
    Tovább
HELLOVENUS (헬로 비너스) egy hattagú lánycsoport, amelyet a Tricell Media (közös vállalata a Fantagio és a Pledis Entertainment-nek) alakított ki 2012-ben. 2014-ben Yooara és Yoonjo elhagyta a csoportot, miután a két vállalat szétvált. A többi tag a Fantagio alatt folytatta, később Seoyoung és Yeoreumhoz csatlakozott a bandához.

Látogasd meg a HELLOVENUS honlapját!


Tagok:
Alice (앨리스) - vezető, fő énekes
Nara (나라) - látvány, énekes
Lime (라임) - fő rapper, fő táncos, vezető énekes
Yooyoung (유영) - vezető rapper, vezető táncos, al-vokalista
Seoyoung (서영) - énekes
Yeoreum (여름) - maknae, énekes (más néven "Summer")
Ex-tagok:
Yooara (아라) - vezető, fő énekes
Yoonjo (윤조) - énekes énekes

Discography:
Mini albums
Venus (2012)
What Are You Doing Today? (2012)
Would You Stay For Tea? (2013)
I'm Ill (2015)
Mystery of Venus (2017)
Live albums
Hello Venus Live Album 2013 (2013)
Single albums
"Sticky Sticky" (2014)
Digital singles
"Wiggle Wiggle" (2015)
"Glow" (2016)
"Paradise" (2016)
"Runway" (2016)
OSTs
"After School Bokbulbok OST Part.1" (2013)
"Cunning Single Lady OST" (2014)
Track 1: "그냥 사랑인 거죠"

  • HELLOVENUS 헬로비너스 - Mysterious M/V

    2017.01.11
    ▶ HELLOVENUS Youtube : http://youtube.com/chHELLOVENUS ▶ HELLOVENUS Fancafe : http://cafe.daum.net/HELLOVENUS ▶ HELLOVENUS Facebook : http://facebook.com/chHELLOVENUS ▶
  • HELLOVENUS 헬로비너스 - Paradise M/V

    2016.07.18
    HELLOVENUS × Devine Channel : Part2, Paradise M/V ▶ fantagiomusic Youtube : http://youtube.com/fantagiomusic ▶ HELLOVENUS Youtube : http://youtube.com/chHELLOVENUS ▶
  • HELLOVENUS 헬로비너스 - 빛이 내리면(Glow) M/V

    2016.05.10
    HELLOVENUS × Devine Channel : Part1, Glow M/V ▶ fantagiomusic Youtube : http://youtube.com/fantagiomusic ▶ HELLOVENUS Youtube : http://youtube.com/chHELLOVENUS ▶
  • HELLOVENUS 헬로비너스 - 난 예술이야(I'm ill) M/V

    2015.07.27
    HELLOVENUS 헬로비너스 5th Mini ALbum 난 예술이야 (I'm ill) MV ▶ fantagiomusic Youtube : http://youtube.com/fantagiomusic ▶ HELLOVENUS Youtube :

További videók:
Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

  • Wu Xing
    2018-04-24 21:14:24

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Binky

Beküldte: Binky

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások