Friss drámáink:
The Master of Revenge
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
Még nincs értékelve.

Vetítés dátuma
2016-04-27

Epizódok száma
20
Kim Gil Do bárki személyiségét le tudja másolni, akit egyszer megfigyelt. Ellopja mások személyiségét, életét, és a helyükbe lép. Egyszer találkozik Ha Jung Tae-val, akivel összebarátkoznak. Ha Jung Tae a tésztakészítés mestere, de senki sem ismeri, mert csak otthonában készíti, tökéletesíti receptjét. Rájön Kim Gil Do, hogy Ha Jung Tae élete az, amit igazán élni szeretne, így még ha barátok is, megpróbálja megölni és a helyébe lép. Azonban Ha Jung Tae túléli, habár megsérül, és elfelejti a nevét. Még így is boldog életet él, családot alapít. Mikor Kim Gil Do megtudja, hogy Ha Jung Tae életben van, elmegy, hogy befejezze, amit évekkel ezelőtt elkezdett. Ha Jung Tae fia, Choi Sun Seok azonban életben marad, és csak egy vágya lesz, hogy bosszút álljon szülei gyilkosán.
Nincs trailer :(
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások