Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

The Master of Revenge

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
Még nincs értékelve.

Vetítés dátuma
2016-04-27

Epizódok száma
20

Kim Gil Do bárki személyiségét le tudja másolni, akit egyszer megfigyelt. Ellopja mások személyiségét, életét, és a helyükbe lép. Egyszer találkozik Ha Jung Tae-val, akivel összebarátkoznak. Ha Jung Tae a tésztakészítés mestere, de senki sem ismeri, mert csak otthonában készíti, tökéletesíti receptjét. Rájön Kim Gil Do, hogy Ha Jung Tae élete az, amit igazán élni szeretne, így még ha barátok is, megpróbálja megölni és a helyébe lép. Azonban Ha Jung Tae túléli, habár megsérül, és elfelejti a nevét. Még így is boldog életet él, családot alapít. Mikor Kim Gil Do megtudja, hogy Ha Jung Tae életben van, elmegy, hogy befejezze, amit évekkel ezelőtt elkezdett. Ha Jung Tae fia, Choi Sun Seok azonban életben marad, és csak egy vágya lesz, hogy bosszút álljon szülei gyilkosán.

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások