Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Iljimae / Il Ji-Mae: The Phantom Thief

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
tortenelmi/kosztumos

Értékelés
4.53 (17 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2008-05-21

Epizódok száma
20

Az 1600-as években egy éjszaka, amikor a szilvavirág kivirágzott a fiatal Geom (Yeo Jin-goo) tanúja volt apja brutális meggyilkolásának, egy szekrényből nézte végig az eseményt. A gyilkost nem látja, de egy kardot igen és azon egy vésett fekete jelképet, mely a holdfényben ragyogott. Élete azon az éjszakán megváltozott, egy tolvaj Swe Dol (Lee Moon Shik ) fogadta magához, aki Yong-nak nevezte el. A sokkot kapott kisfiú elveszíti minden emlékét, miután végig kellett néznie, ahogy az apja testét felnégyelik és a saját anyját kell megköveznie, hogy bizonyítsa nem ő a keresett gyerek.
Egy nap Yong (Lee Joon Gi) felnőttként visszanyeri emlékezetét a múltról és úrrá lesz rajta a bosszúvágy. Álruhát öltve nemeseket rabol ki és adja a szegényeknek, miközben valódi célja, hogy megtalálja a kardot, amivel apját megölték.
A rablás helyszínén mindig hátrahagy egy rajzot, ami alapján a nemesek elnevezték a tolvajt Iljimae-nek (jelentése egyetlen szilvafa). Ettől kezdve ez lett a névjegye. Kezdetét vette a betörések sorozata, a bosszú, a gyilkosságok és a szerelem. M

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Ahn Kil Kang
Kong Gul Ah je szerepében
Jo Min Gi
Lee Won Ho szerepében
Kim Chang Wan
Huin Do Po szerepében
Kim Sung Ryoung
Dan-Yi szerepében
Lee Joon Gi
Yong szerepében
Lee Moon Sik
Soe Dol szerepében
Lee Won Jong
Byeon Sik szerepében
Seo Dong Won
Eun Bok szerepében
Yoo Ji In
Eun Chae szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások