Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

My Wife Having an Affair this Week

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.42 (12 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2016-10-28

Epizódok száma
12

Nagy meglepetés volt számomra ez a sorozat. Alig ocsúdtam fel a sokkból, amit a Repülő szívek (On the Way to the Airport) okozott, amikor ez a sorozat bekopogtatott az ajtónkon. Mivel a nyakunkon az év vége, bátran kijelenthetem, hogy az év egyik legjobb (ha nem a legjobb) sorozatához van szerencsénk.

Érdekes keverékét láthattuk a humornak, a drámának. Nagyon megejtő volt az őszinteség, ahogy a készítők a témához nyúltak. Nem rejtették véka alá a fájdalmat, a szenvedélyt, az önkeresés marcangoló útvesztőit. Én végtelenül élveztem ezt az 12 résznyi utazást. A színészek remekül játszottak, kivétel nélkül mindet megszerettem. Érezni lehetett rajtuk, hogy értik és átérzik a szerepüket, nem üres szavakat hajigálnak felénk.

Bár több ilyen koreai drámát láthatnánk!

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    12 Összes rész lapishun 416
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

BoA / Boa Kwon
Kwon Bo-Young szerepében
Lee Sang Yeob
Ahn Joon-Young szerepében
Lee Sun Kyun
Do Hyun-Woo szerepében
Song Ji Hyo
Jung Soo-Yeon szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások