My Wife Having an Affair this Week
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.71 (7 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2016-10-28

Epizódok száma
12
Nagy meglepetés volt számomra ez a sorozat. Alig ocsúdtam fel a sokkból, amit a Repülő szívek (On the Way to the Airport) okozott, amikor ez a sorozat bekopogtatott az ajtónkon. Mivel a nyakunkon az év vége, bátran kijelenthetem, hogy az év egyik legjobb (ha nem a legjobb) sorozatához van szerencsénk.

Érdekes keverékét láthattuk a humornak, a drámának. Nagyon megejtő volt az őszinteség, ahogy a készítők a témához nyúltak. Nem rejtették véka alá a fájdalmat, a szenvedélyt, az önkeresés marcangoló útvesztőit. Én végtelenül élveztem ezt az 12 résznyi utazást. A színészek remekül játszottak, kivétel nélkül mindet megszerettem. Érezni lehetett rajtuk, hogy értik és átérzik a szerepüket, nem üres szavakat hajigálnak felénk.

Bár több ilyen koreai drámát láthatnánk!
BoA / Boa Kwon
Kwon Bo-Young szerepében
Lee Sang Yeob
Ahn Joon-Young szerepében
Lee Sun Kyun
Do Hyun-Woo szerepében
Song Ji Hyo
Jung Soo-Yeon szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés/online megtekintés Jelentés
  1 Összes rész lapishun 2
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén, kérésre eltávolítjuk azokat.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • kikyou8802
  2018-06-27 22:52:06
  Érdekes és egyben tanulságos sorozat volt ez. Plusz öröm hogy kedvenc színészem is benne szerepelt mint ♡Lee Sun-Kyun♡

 • Kahlil Gibran
  2018-01-16 21:17:26
  Lee Sun-Kyun szinte végigkeseregte a doramát, de annyira imádtam a hangját, elképesztően kellemes hangfekvése van az én füleimnek... És láttam BoA-t de nem tudtam,hogy ki ő , csak Pd101/2ben "ismertem meg". Úgyhogy szépen a doramázással az ember megismeri a kpop legismertebb alakjait. Hajrá doramások,hallgassatok kpopot, hajrá kpopperek, nézzetek doramákat, sokat!
  Ja, hát Lee Sang-Yeobról nem is beszélve, aki az utóbbi év több jelentős doramájában is játszott... Ha egy addig nem ismert színész nagyon jó szerintem egy sorozatban, akkor kikeresem a további doramáit, azokban meglátok másokat.. Így lehet(ne) nonstop doramázni.
  A "Megcsal a nejem" szinte dokumentumfilm hitelességével dolgozta fel a témát adó családi drámát. Ebben volt különleges.

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások