Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Tree with Deep Roots / Deep Rooted Tree

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
tortenelmi/kosztumos

Értékelés
4.25 (4 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2011-10-05

Epizódok száma
24

A sorozat Lee Jeong-myeong “Deep-rooted Tree” című regénye alapján készült.
Lee Do (Song Joong Ki) a Joseon-dinasztia királya, de valójában az apja, Taejong abszolút hatalommal rendelkezik és irányítja az országot. A történet az 1400-as évek idején játszódik, amikor bevezették a Hangult, a koreai írásjegyeket. A témája egy sorozatgyilkosság, ami 7 nappal az írásjelek bevezetése előtt történt.
Az említett gyilkossági ügyben Kang Chae Yoon (Jang Hyuk) nyomoz, aki kiskorában elvesztette apját, s barátait, azt hiszi, hogy Sejong király ölette meg az apját, hogy ne beszélhessen egy levélről. Chae Yoon bosszút tervez. A király közel engedi magához és néma szolgálójához, So Yihoz, aki nem más, mint az a lány, akiről Chae Yoon azt hiszi halott. Egy összeesküvésbe keveredik, a sorozatos gyilkosságok mögött egy olyan géniuszcsoport húzódik, akik hajlandóak az életüket is kockáztatni.
A szerelem sem marad el. Titkok, harcok, izgalom és szerelem keveredik a filmben.
M

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Han Suk Kyu
Lee Do (king Sejong) szerepében
Jang Hyuk
Kang Chae-Yoon szerepében
Yeo Jin Goo
teen Ddol-bok szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások