Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Rooftop Prince

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.54 (13 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2012-03-21

Epizódok száma
20

A történet a Joseon korszakban kezdődik, ahol a koronahercegnő váratlanul meghal. Közben párhuzamosan napjaink eseménye tárul elénk. Park Ha felnőtt nő és Amerikában dolgozik, ahol Tae Yong ( a koronaherceg reinkarnációja) meglátja a lányt és barátja (Tae Moo) unszolására egy képeslapra írt szöveggel randira hívja. Erre azonban sosem kerül sor, mert még aznap Tae Moo egy verekedés során a vízbe dobja Tae Yongot, akit nem ment ki, inkább hagy meghalni. Ezután visszatér Koreába, azt állítva, hogy unokatestvére, Tae-Yong nem található New Yorkban. Idővel Park Ha is visszaköltözik Koreába és egy nap négy Joeson-korabeli ruhába öltözött férfi esik le a tetőtéri házára. Hajléktalanok, nincs mit enniük, azt sem tudják merre és hol vannak, így a lánynál maradnak, aki ugyan úgy néz ki, mint a hercegnő. Kezdetét veszi a nagy kaland. Vajon a történelem ismétli önmagát? Izgalom, harc, ármány, szerelem, romantika, vígjáték elevenedik meg a sorozatban.
M

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Ahn Suk Hwan
Yong Dong-Man szerepében
Ban Hyo Jung
Yeo Gil-Nam szerepében
Choi Woo Sik
Do Chi-San szerepében
Han Ji Min
Park Ha /Boo-Yong szerepében
Jung Suk Won
Woo Yong-Sool szerepében
Jung Yoo Mi (1984)
Hong Se-Na / Hwa-Yong szerepében
Lee Min Ho (1993)
Song Man-Bo szerepében
Lee Moon Sik
Yang Taek-Soo szerepében
Lee Tae Sung
Yong Tae-Moo / Prince Moo-Chang szerepében
Park Yoo Chun
Lee Kak /Yong Tae-Yong szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások