Reunited Worlds

Adatlap
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
Még nincs értékelve.

Vetítés dátuma
2017-07-01

Epizódok száma
40

Leírás
Habár ugyan abban az évben születtek, mégis másként öregednek. A két gyermekkori jóbarát között valahogy 13 év korkülönbség alakult ki.

Jung Jung Won (Lee Yeon Hee) 31 éves nő, de Sung Hae Sung (Yeon Jin Goo) még mindig 18 éves srác. Vajon hogy történhetett ez? A 31 éves nő után nagy érdeklődés mutat Cha Won Yooung (Ahn Jae Hyun). Vajon ez hogy fog hatni a két barát kapcsolatára, akiket körül leng a rejtély?

Az "Into The New World' egy 2017-es koreai dráma, melyet az SBS támogat.
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
 • ghostcat
  2017-10-17 19:41:42
  Sziasztok. Az előző hetem nagyon sűrű volt és alig érem magam be. A héten nem ígérem, hogy tudok hozni ebből a sorozatból új részeket, szerintem csak az Álmomban... sorozatra lesz időm, ha be akarom érni magam. De nem felejtettem el a sorozatot és igyekezni fogok vele. Szeretném minél hamarabb befejezni. :) Jövőhéten biztosan lesznek részek.
 • Raczka
  2017-10-14 10:28:47
  Köszönöm szépen az új részeket!!! Nagyon pazar az oldal!!!

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások
 • KockásEz a történet..., az jutott eszembe,hogy milyen szívesen megnézném ezt a filmet akármelyik magyar csatornán karácsonykor az ezredik ismétlés helyett! Valóságos, humoros, ugyanakkor megrendítően szép is.
 • KockásImádom, hogy ismertetőt, meg egyáltalán, véleményt írtok sorozatokhoz! :) Ezzel a címmel, illetve az AsianWikin található leírás alapján sokadik lett volna, ha egyáltalán nekiállok. Közben pedig szórakoztató, gördülékeny történetszövésű sorozat,igaz még csak az 1. résznél tartok. Majd ki kell találnom,hogy a bőség zavarában melyik sorozatok kerüljenek ki győztesen, és melyikeket fogom elnapolni. Koreaban csak az évi első 20-30-40 ( :O ) sorozat közül nehéz választani, a többit nyugodtan félre lehet tenni... :P Ha a szereplők ismertsége számít a választásnál, a főszereplő hölgyet már láttam a Bad Guyban, a főszereplő urat egyelőre sehol sem,a haja nem zavar, illik a karakterhez. :)
 • KockásLee JongSukra szabott szerintem totál az ügyészi figura, és Suzy is sokkal inkább jelenlévőnek tűnik, mint az UFben. Nagyon tetszik,hogy a kibontakozó szerelmi szál mellett lassan-lassan kibontakozik,hogy mi is köti össze a 3 álmodó embert. Köszi a fordítást!