Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Arang and the Magistrate

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
fantasy

Értékelés
4.05 (20 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2012-08-15

Epizódok száma
20

A film egy népmese feldolgozása, miszerint Miryang faluban élt egy magisztratus, akinek volt egy gyönyörű lánya, Lee Seo Rim, aki nemsokkal azután, hogy eljegyezte magát a helyi fiatal nemessel, rejtélyes körülmények között eltűnik. A faluban azt pletykálják, hogy megszökött egy másik férfival és azt is, hogy gyilkosság áldozata lett. Az apa az eset után lemondott posztjáról majd belehalt bánatába. A legenda szerint minden egyes alkalommal amikor új magisztrátus érkezik a faluba valami fura dolog történik így egy sem él hosszú ideig. Egy nap a faluba érkezik Eun Oh (Lee Joon Gi) félig nemesi származású és különleges képességgel rendelkező férfi, akit a lány szelleme egy csellel rávesz, hogy vállalja a magisztrátusi állást, mert úgy gondolja, hogy segítségére lehet a halálának okát kideríteni.
Innentől kezdetét veszi a kalandok sorozata, a dolgok egyre bonyolultabbá válnak.
Istenek játéka, jó és gonosz angyalok harca, a szellemek világa jelenik meg miközben a két főszereplő között szerelem szövődik.
M.

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Han Jung Soo
Moo-Young szerepében
Hwang Bo Ra
Bang-Wool szerepében
Kang Moon Young
Eun-Oh's mother / Hong-Ryun szerepében
Kim Kwang Kyu
Ibang szerepében
Kim Yong Geon
Noble man Choi szerepében
Kwon Oh Jung
Dol-Soe szerepében
Lee Joon Gi
Eun Oh szerepében
Min Sung Wook
Yebang szerepében
Park Jun Gyu
King of Hell szerepében
Shin Min A
Ah-Rang szerepében
Yeon Woo Jin
Joo-Wal szerepében
Yoo Seung Ho
King of Heaven szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások