Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

The Greatest Love / Choegoui Sarang

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.54 (24 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2011-05-04

Epizódok száma
16

Goo Ae Jung egykor a híres lánycsapat, a Treasure Girls sztárja volt. Tíz év elteltével különféle tévé showkban a legalantasabb feladatot is elvállalja, csak hogy eltartsa apját, a bátyját és annak a fiát.
Dok Go Jin, Korea legünnepeltebb filmsztárja, a tökéletes férfi, a legjobb ember a rajongók szemében. Valójában egy arrogáns, öntelt, önimádó. Miután a sors összehozza Goo Ae Junggal, a kezdeti fölényes piszkálódások után, segít Ae Jungnak bejutni egy társkereső show műsorba, ahol a másik főszereplő Yoon Pil Joo, egy keleti orvos.
Ezzel kezdetét veszi egy szerelmi háromszög, illetve négyszög, mert belép a képbe Kang Se Ri a show műsorvezetője és szemet vet az orvosra.
Ami bonyolítja a helyzetet, hogy a nyilvánosság előtt Kang Se Ri, Dok Go Jin barátnője. M

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    16 HANrel verzióhoz a teljes magyar fordítás 1-16. rész Ocu 631
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások