Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Hyde Jekyll, Me

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.38 (13 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2015-01-21

Epizódok száma
20

Goo Seo Jin (Hyun Bin ) egy harmadik generációs chaebol aki disszociatív személyiségzavarban szenved. Ez a megosztott személyiség 15 évvel ezelőtt jött létre. Seo Jin egy cinikus, mogorva férfi, szigorú magával szemben, kerüli a heves érzelmeket és az olyan helyzeteket, amiben a szívverése meghaladja a 150-et, mert akkor egy másik személyisége jelenik meg, Robin. Robin kedves, érzelmes, másokon segítő személy. A történet női főszereplője Jang Ha Na, aki most tért haza az Egyesült Államokból találkozik az igazgatóval, Seo Jinnel. Mind a ketten a Wonderland vidámparkban dolgoznak, kapcsolatuk nem mondható barátságosnak és ami bonyolítja a helyzetet, hogy Jang Ha-Na és Robin egymásba szeretnek.
M

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Han Ji Min
Jang Ha Na szerepében
Han Sang Jin
Ryoo Seung-Yeon szerepében
Hyun Bin
Robin / Koo Seo-Jin szerepében
Lee Deok Hwa
Koo Myung Han szerepében
Shin Eun Jung
Kang Hee-Ae szerepében
Sung Joon
Yoon Tae Joo szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások