Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Intruder

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
4.50 (2 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2020-06-04

Epizódok száma
1

Egy izgalmas krimi a következő fordításom, ami számomra talán mégsem volt annyira izgalmas. A történetet láttuk már többször is, más-más köntösben, és az, hogy a készítők az elejétől kezdve hanyagolták a néző hintáztatását, (csak a főhőst gyötrik kételyek, a nézőt nem) ezzel bizony jelentősen csökken a feszültség. Így számomra az Intruder nem lett több egy tisztes iparosmunkánál.
A főszereplő Kim Mooyul egész jól alakít, de sem Song Jihyo, se a gyerekszínész Park Minha nem sziporkázik (pedig Korea világhatalom ha tehetséges gyerekszínészekről van szó).
A fényképezés és a forgatókönyv feszes hangulatot teremt, de mégsem elég ahhoz, hogy egy pillanatra is aggódnom kelljen a végkimenetelen.
Ettől függetlenül, egy szombat estére jó szórakozást nyújthat, de sokat ne várjatok tőle.
Értékelés: 5/10


FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    1 NonDRM verzióhoz lapishun 337
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások